Haberler

Kurtlar Vadisi'nin "Lale Zara"Sı Kapadokya'da

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Lale Zara Aynacı karakterini canlandıran Gülçin Çakır, "6 gündür Kapadokya'dayım, ama buraya doyamadım" dedi.

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Lale Zara Aynacı karakterini canlandıran Gülçin Çakır, "6 gündür Kapadokya'dayım, ama buraya doyamadım" dedi.

Bir arkadaşının daveti üzerine Nevşehir'in Avanos ilçesine gelen Çakır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 6 gündür Kapadokya bölgesini gezdiğini ve doğasına hayran kaldığını söyledi.

Kapadokya bölgesinde bir çok yeri gezme imkanı bulduğunu ve gezerken de bu bölgenin güzelliği karşısında büyülendiği kaydeden Çakır, "Buraya yaklaşık 8 yıl önce de gelmiştim ama turne için geldiğimden fazla gezme şansı bulamamıştım. Şimdi arkadaşımın daveti üzerine tekrardan geldim ve 6 gündür Avanos, Göreme, Uçhisar ve Ürgüp'ü gezdim. Tabiatı gibi insanları da çok güzel. O kadar gün geçti, para harcamaya fırsat bulamadım" diye konuştu.

Avanos'ta öğretmenevinde kaldığını kaydeden Çakır, gezisi sırasında Avanos'ta bir çanak-çömlek atölyesine gittiğini ve burada tezgahın başına geçerek çanak yaptığını ifade etti.

-"KURTLAR VADİSİNDEKİ OĞLUM BENDEN 5 YAŞ BÜYÜK"-

Atatürk Üniversitesi tiyatro bölümünden mezun olduğunu ve 6 yıl devlet tiyatrolarında görev aldığını belirten Çakır, kendisini oyunculuk alanında geliştirmek için ABD'ye gittiğini burada hem çalışıp hemde tiyatro eğitimi aldığını kaydetti.

ABD'den geldikten sonra Kurtlar Vadisi dizisinden teklif aldığını ve televizyonda en ciddi projesinin bu dizi olduğunu anlatan Çakır, "ABD'den geldiğimin 2. haftasında Kurtlar Vadisi'nin yapımcısı Raci Şaşmaz'dan dizide oynamam için teklif geldi. Bende kabul ettim. Böylelikle tiyatrodan televizyona geçiş yaptım. Ama tiyatroyu da tabi ki bırakmadım" diye konuştu.

Dizide oynamaya başladıktan sonra sokakta gezerken insanların kendisini tanıdığını, kendisiyle konuşanların şaşırarak televizyondakinden çok genç göründüğünü söylediklerini dile getiren Çakır, "Dizide rol almaya başladıktan sonra insanlar beni daha çok tanımaya başladılar. Ben 30 yaşındayım, filmde oğlumu canlandıran arkadaş benden 5 yaş büyük" diye konuştu.

-"HEDEFİM ZUHAL OLCAY GİBİ KARAKTER OYUNCUSU OLMAK"-

Bundan sonraki süreçte bir sinema filminde oynamak istediğini kaydeden Çakır, projelerde senaryoya ve oynayacağı role çok önem verdiğini onun için de seçici davrandığını belirtti.

Çok projede yer almak yerine, kaliteli yapımlarda yer alma yanlısı olduğunu ifade eden Çakır, "Bana gelen her teklifi kabul etmekten yana değilim. Az olsun ama kaliteli yapıtlarda yer alayım. Bir Zuhal Olcay gibi mesela ekranlarda az görüneyim ama onun gibi karakter oyuncusu olayım" dedi.

Türkiye'de yönetmen olarak Reha Erdem ve Çağan Irmak'ı beğendiğini anlatan Çakır, kendisinin de senaryo yazdığını ve kısa filmler çektiğini ifade etti.

- NEVŞEHİR

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bolu'da eşini başka adamla yakalayan yabancı uyruklu sınır dışı edildi

Bolu'da eşini başka adamla yakalayan yabancı uyruklu sınır dışı edildi

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeni fotoğrafı ortaya çıktı

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeni fotoğrafı ortaya çıktı

Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

Bakmadan Geçme

MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128250 5 Haziran Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? KURBAN BAYRAMI EMEKLİ İKRAMİYESİ 2024! Emekli bayram ikramiyesi yattı mı, ne zaman yatacak? Kurban Bayramı ikramiyesi hesaplara ayın kaçında yatacak? BARAJ DOLULUK ORANLARI 5 HAZİRAN | İstanbul baraj doluluk seviyesi yüzde kaç? İSKİ baraj doluluk oranı! Kurbanlık vekalet nasıl verilir, nasıl alınır, ne söylenir 2024? Dybala Galatasaray'a mı gelecek? 5 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 5 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 5 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 5 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 5 Haziran 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title