Haberler

Kumluca Belediyesine "Kalite" Ödülü Verilmesi

Avrupa Kalite Araştırmaları Kuruluşu tarafından Kumluca Belediyesine verilen "En iyi kalite uygulamaları 2014 ödülü", Kumluca'da protokol üyeleri ve vatandaşlara tanıtıldı.

Kumluca Belediyesine Avrupa Kalite Araştırmaları Kuruluşu (ESQR) tarafından "En iyi kalite uygulamaları 2014 ödülü" verilmesi dolayısıyla bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Toplantıda konuşan Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, yaptıkları hizmetlerin kalite standartlarına uygun olmasını hedeflediklerini, bu amaçla 2007 yılında ISO 9001 Kalite, 2010 yılında ise 10002 Kalite ve Şikayet Yönetim Sistemi belgelerini aldıklarını hatırlattı.

Belediyedeki hizmet kalitesinin hem halk hem de bağımsız kurum ve kuruluşlar tarafından takdir edildiğini belirten Çetinkaya, şöyle konuştu:

"Geçtiğimiz yıl Avrupa İş Topluluğu tarafından Sokrates ödülüyle ödüllendirilmiştik. Bu yıl da Avrupa Kalite Araştırmaları Kuruluşu tarafından 'En iyi kalite uygulamaları' ödülüne layık görüldük. İlçemiz adına, ülkemiz adına çok güzel ödüller. Ancak bu ödülleri almak bizlere daha fazla sorumluluk yüklüyor. Zirveye çıkmak her zaman zordur, ama daha da zoru zirvede kalabilmektir. Eğer biz belediye olarak hizmet kalitemizi bu kadar yükselttiysek, bize düşen görev bunu daha yükseğe taşımak olacaktır."

Konuşmanın ardından ESQR tarafından Belçika'nın başkenti Brüksel'de düzenlenen ödül töreni görüntüleri ekrandan törene katılanlara gösterildi.

Toplantıya, Kaymakam Canan Hançer Baştürk, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Gürcan Yıldırım, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Başdaş, Emniyet Müdürü Nail Çetinkaya, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Hüsamettin Çetinkaya Kumluca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title