Haberler

Kula'da MYO İçin Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

Güncelleme:

Kula'da sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katıldığı Danışma Kurulu Toplantısı'nda, MYO durumu görüşüldü.

Kula Kaymakamlığı önderliğinde ilgili resmi ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katıldığı Danışma Kurulu Toplantısı'nda, Meslek Yüksek Okulu'nun (MYO) durumu görüşüldü.

Kula Meslek Yüksek Okulu'ndaki toplantıya Kula Kaymakamı Yusuf Cıbır, Belediye Başkanı Selim Aşkın, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf İncili, İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan, İl Genel Meclisi üyelerini temsilen Süleyman Erdil, Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nı temsilen Aytekin Şadan, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Doğan Durgut, mahalle muhtarlarını temsilen Mehmet Yavuz, Kula Genç İş Adamları Derneği'nden (KUGİAD) Ali Eren, avukatlardan İsa Koşar, mali müşavirlerden Ahmet Azman katıldı. Toplantıda Meslek Yüksek Okulu'nun şimdiki durumu, geleceği, yakın ve uzun vadedeki sorunları ile çözüm önerileri görüşüldü. Yüksek okulun mevcut binasının ve yeni yerleşke alanının (eski Tekel arazisi) tahsisi konusunun biran önce çözüme kavuşması, öğrencilerin barınma sorununun çözülme yolları masaya yatırıldı. Danışma Kurulu yapılanmasının bir dernek statüsü içinde olmasına, bununla ilgili girişim başlatılmasına, bundan sonraki toplantının temmuz ayının ilk haftasında yapılmasına ve en geç ayda bir toplanılarak gelişmelerin değerlendirilmesine karar verildi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Eren Kula Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title