Haberler

Ksmmmob Gebze'de Seçim

KSMMMOB Gebze Temsilciliği 12'nci Genel Kurulu'nda 240 oyun 146'sını alan Hayrettin Yalçın, başkanlığa seçildi

Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Odası (KSMMMOB) Gebze Temsilciliği 12'nci Genel Kurulu'nda Hayrettin Yalçın başkanlığa seçildi.

KSMMMOB Gebze Temsilciliği Genel Kurul'da 407 üyenin oy kullanma hakkı bulunurken, Mustafa Yakın ve Hayrettin Yalçın başkanlık için yarıştı.

KSMMMOB eski başkanı Taner Öner burada yaptığı konuşmada, görev süresi boyunca iyi çalışmalar yaptıklarını anlatarak, daha önceki arkadaşlarının yaptığı hizmetlerin önemli olduğunu söyledi.

Hesap verilmesi gereken yerde hesap verdiklerini ifade eden Öner, "Yeni seçilecek yönetimde oda için daha iyi çalışmalar yapacaktır. Seçimlerin herkese hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

KSMMMOB Başkan Adayı Hayrettin Yalçın da göreve geldiklerinde herkesi kucaklayan bir yapı içinde olacaklarını belirterek, amaçlarının meslek mensuplarının birbirleriyle hoşgörü içerisinde çalışması olduğunu kaydetti.

KSMMMOB Başkan Adayı Mustafa Yakın ise oda seçimini kazanmaları halinde en önemli projelerinin temsilcilik binasını değiştirmek olduğunu söyledi.

Hesap soran değil, sahip çıkan bir anlayışla hareket edeceklerini belirten Yakın, "Bölgedeki haksız uygulamalara son vereceğiz. Bizler doğulu, batılı, yaşlı, genç ve en önemlisi siyasi ayırıma girmeyen bir etiketle hareket edeceğiz" diye konuştu.

Kongrede kullanılan 240 oyun 146'sını alan Hayrettin Yalçın,  KSMMMO Gebze Temsilciliği'nin yeni başkanı oldu.

Diğer aday Mustafa Yakın ise 92 oy alırken, 2 oy ise geçersiz sayıldı. - Kocaeli

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Yakın Gebze Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title