Haberler

Kozluk Köy Yollarına Asfalt Çalışması

Güncelleme:

Batmanın Kozluk ilçesinde köy ve mezra yollarına asfalt çalışmaları başlatıldı.

Köy yollarına asfalt çalışması

Batman İli Kozluk Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı'nca ihaleye çıkarılan Akçakışla, İnişli, Kaletepe (İnanlı Mezrası) ve Yazpınar köylerinde; beton yol yapım, asfalt kaplama ve sanat çalışmaları başladı.

Yazpınar köyünde devam eden yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen İl Genel Meclis üyeleri Burhan Saran ve Yılmaz Özkanat "Çalışmalarımız Ramazan ayında da devam ediyor.

Daha önceden ihalesini yaptığımız hizmetlerin birçoğu yüklenici firmalar tarafından yapılmaya başlandı. Batman İl Genel Meclis üyeleri ve Kaymakamlık Birlik komisyonu üyeleri olarak hizmetlerin Kozluk ilçemize kaydırılması için yoğun bir çaba içerisindeyiz" dediler.

Köylerde yapımı süren hizmetleri, yerinde kontrol ettiklerini söyleyen Burhan Saran "Köylere hizmet götürme birliği olarak, yol açma, asfalt kaplama, yol sanat yapıları, köy içi kilit parke döşeme, içme suyu şebekesi, hendek ve menfez yapımı ve taziye evleri gibi, pek çok alanda köylerimize hizmetler sunmaya devam ediyoruz" şeklinde konuştu. kozlukajans

Kaynak: Temsilci / Yerel

Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title