Haberler

Kovancılar'da Bisiklet Yarışması

Elazığ’ın Kovancılar ilçesinde düzenlenen bisiklet yarışmasında ilk 3’e girenlere altın, ilk 15’e girenlere ise spora teşvik amaçlı spor ayakkabısı hediye edildi.

Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde düzenlenen bisiklet yarışmasında ilk 3'e girenlere altın, ilk 15'e girenlere ise spora teşvik amaçlı spor ayakkabısı hediye edildi.

Kovancılar Belediyesi tarafından, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında bisiklet yarışması düzenlendi. Yarışmaya İlçe Belediye Başkanı Hacı Akpınar ve ilçe protokolü ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı. Saraybahçe köyünden başlayan yarışma Kovancılar Belediyesi'ne kadar devam etti. Belediyenin sosyal alanda aktif olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Hacı Akpınar, "Gençlerimizle hem spor yapıp, hem de güzel yarışmanın tadını çıkardık. Yarışmada dereceye giren ilk 3'e altın, ilk 15'e girenlere ise spora teşvik amacıyla spor ayakkabısı hediye etme kararı aldık" dedi.

Yarışmada birinci olan Barış Çıkaray'a tam, ikinci olan Ömer Faruk Bekirgil'e yarım ve üçüncü olan Birkay Aydın'a ise çeyrek altın hediye edildi. İlk 15'te yer alanlara ise spor ayakkabısı verildi. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kovancılar Belediyesi Mustafa Kemal Atatürk 19 Mayıs Elazığ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title