Haberler

Köşk Koçak Köyü Daha Yeşil ve Daha Sağlıklı Olacak

Aydının Köşk İlçesi'ne Bağlı Koçak Köyü'nde Düzenlenen Törenle Köy Tüzel Kişiliğine Ait Alan Ağaçlandırıldı ve Köye Sağlık Ocağı Açıldı. Açılış ve Ağaç Dikme Töreni Şenlik Havasında Geçti. Törende Konuşan AK Parti Aydın Milletvekili ve Kültür-turizm Eski Bakanı Atilla Koç, Ağacın ve Sağlığın Öneminden Söz Ederek Kampanya Kapsamında Ağaç Dikti.

Aydının Köşk İlçesi'ne bağlı Koçak Köyü'nde düzenlenen törenle köy tüzel kişiliğine ait alan ağaçlandırıldı ve köye sağlık ocağı açıldı. Açılış ve ağaç dikme töreni şenlik havasında geçti. Törende konuşan AK Parti Aydın Milletvekili ve Kültür-Turizm Eski Bakanı Atilla Koç, ağacın ve sağlığın öneminden söz ederek kampanya kapsamında ağaç dikti.

Köyde düzenlenen 2 ayrı törene Vali Mustafa Malay, AK Parti Aydın Milletvekili ve Kültür-Turizm eski Bakanı Atilla Koç, Köşk Kaymakamı İsmail Soykan, resmi daire müdürleri, İl Genel Meclisi üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Törende ayrıca Başbakan Recep Tayip Erdoğan tarafından başlatılan Ağaçlandırma Kampanyası'nın Köşk İlçesi ayağında kampanyaya bin YTL destek veren kişi ve kurumlara da Köşk Kaymakamlığı'nca teşekkür belgesi verildi.

Törende konuşan Köşk Kaymakamı İsmail Soykan, köyleri ile birlikte daha yeşil ve daha yaşanabilir bir ilçe oluşturmak için çalıştıklarını belirterek ağaç dikim seferberliğine destek veren herkese teşekkür etti.

Ağacın öneminden söz eden Aydın Valisi Mustafa Malay ise 3 yıl önce Aydın Valisi olarak başlattığı kampanya ile birlikte il genelinde 25 bin olan meyve fidanı sayısının bugün 10 kat artarak 250-300 bin civarına yükseldiğini söyledi.

AK Parti Aydın Milletvekili ve Kültür-Turizm eski bakanı Atilla Koç ise, her zaman olduğu gibi konuşmaları ile dinleyenleri hem güldürdü hem de düşündürdü. Bakan Koç konuşmasında "Vatan cennet gibi olduğu için sevilmez. Vatan seçildiği için cennet gibi olur. İşte bizler bu nedenle üzerinde yaşadığımız toprakları her zaman güzelleştirmeye, gerekirse bu topraklar için kan akıtıp ölmeye bile hazır oluruz. Vatan uğruna kanı akanlara da ‘şehit' deriz ki bu çok yüce bir mertebedir. Hepimiz bu ülkenin geleceği için çalışmalıyız. Ağaç dikmek de gelecek için çok önemlidir" dedi.

Konuşmaların ardından Köşk Koçak Köyü tüzel kişiliğine ait araziye meyve fidanları dikildi.

Ağaç dikim töreninin ardından Köy Meydanı'nda daha önce muhtarlık binası olarak kullanılan ve yeniden tadilatı yapılarak sağlık ocağına dönüştürülen binanın açılışı yapıldı. Sağlık ocağının Koçak Köyü ile birlikte çevre köylere de hizmet vereceği bildirildi.

Koçak Köyü Muhtarı Cahit Işlak, hizmetlerin gerçekleştirilmesinde katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Sağlık Ocağı'nın açılışı köylü kadınlar tarafından yapıldı.

(İK) 02.03.2008 12:31 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
title