Haberler

Konyaaltı Belediyesi'nden Öğrencilere Motive Semineri

Konyaaltı Belediyesi Etüt Merkezi öğrencilere yönelik motive seminerleri düzenlemeye devam ediyor.

Konyaaltı Belediyesi Etüt Merkezi öğrencilere yönelik motive seminerleri düzenlemeye devam ediyor.

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı'nda (TEOG) yüzde 96,5; Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS)'nda ise yüzde 90,7 oranla Antalya'da büyük başarıya imza atan Konyaaltı Belediyesi Etüt Merkezi, yeni sınav dönemi öncesi düzenlediği seminerlerle öğrencileri motive ediyor. Konyaaltı Belediyesi Ahmet Tunç Salonu'nda düzenlenen seminerde öğrencilere plan yapma ve uygulama, öğrenmeye güdülenme, öğrenme engellerini aşma, zaman yönetimi, verimli ders çalışma teknikleri, sınavlara etkili hazırlanma ve hedef belirleme gibi konularda bilgiler verildi.

Öğrencileri sınava hazırlık sürecinde nelere dikkat etmeleri gerektiği konusunda bilgilendirdiklerini dile getiren Rehberlik ve Psikolojik Danışman Şerife Toy Çiçek, "sınav kaygısı, verimli ders çalışma, ilgi ve yeteneklerine göre hedef belirleme" gibi konular ile de onları motive etmeye çalıştıklarını söyledi.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ise sınava hazırlık sürecinde öğrencinin başarısına katkı sağlayacak çalışmalar kadar onların moralini ve motivasyonunu yükseltecek çalışmalara da önem verdiklerini söyledi. Geçtiğimiz yıl Konyaaltı Belediyesi Etüt Merkezi'nde TEOG ve LYS'de çok önemli başarı elde ettiklerini ifade eden Başkan Böcek, rehber öğretmenlerin seminer ve danışmanlık hizmetiyle bu başarının daha da artacağına inandığını bildirdi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Tunç Konyaaltı Antalya Eğitim Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title