Haberler

Konya'da Kızılay Kan Bağışı Kampanyası Düzenlendi

Güncelleme:

Konya'nın Karapınar ilçesinde Kızılay tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyasına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. İftar saatinden sonra gerçekleştirilen kampanyada 2 günde 70 ünite kan toplandı.

Konya'nın Karapınar ilçesinde Kızılay tarafından kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Karapınar Millet Kıraathanesinde düzenlenen kan bağışı kampanyasına vatandaşlar ilgi gösterdi. İftar saatinden sonra gerçekleştirilen kan alımında 2 günde 70 ünite kan toplandı. Vatandaşlar kan vermek için gerekli formları doldurarak sağlık kontrolünden geçti, ardından kan verdi.

Kan vermenin hem sağlık hem de toplumsal dayanışma adına önemli olduğunu ifade eden kan bağışçısı Mustafa Şenses, "Her vatandaşımızın kan bağışı bilincinde olması gerekir. Yardımlaşma ve dayanışma anlamında büyük katkı sağlar. Bir canın kurtulmasına vesile olmaktan dolayı mutlu oldum. Herkesi kan bağışına davet ediyorum. Sağlığı yerinde olan herkes kan bağışında bulunmalı" dedi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karapınar Kızılay İftar Konya Yerel Sağlık Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title