Haberler

Konya Büyükşehir Belediyespor Göz Dolduruyor

Güncelleme:

Konya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Voleybol Takımı, bölgesel lig müsabakalarını namağlup şampiyon olarak bitirdi.

Konya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Voleybol Takımı, bölgesel lig müsabakalarını namağlup şampiyon olarak bitirerek 3. lig final grubu müsabakaları için umut verdi. Bisiklet takımı ilk kez katıldığı yol yarışlarında takım olarak üçüncü olurken. güreşçiler ise Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkı elde etti.

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen Bölgesel Lig Müsabakaları Konya Atatürk Spor Salonu'nda yapıldı. Müsabakalarda Konya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Voleybol Takımı, Hisar Gençlik Spor Kulübü, Akşehir İdman Yurdu ve Yenidoğan Belediyespor ile mücadele etti. Müsabakalar sonucunda Büyükşehir Belediyespor namağlup şampiyon olurken 3. lig final grubu müsabakaları öncesi göz doldurdu. Final grubu müsabakaları 7-9 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

BİSİKLET TAKIMINDAN ÜÇÜNCÜLÜK

Türkiye Bisiklet Federasyonu 2014 yılı faaliyet programında yer alan "Bisiklet Sezon Açılışı Yol Yarışları" 37 Kulüpten 421 sporcunun katılımı ile Mersin'de yapıldı. Yarışlara ilk kez katılan Konya Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nden Sedat Koç, Genç Erkekler ferdi kategoride 00: 42: 22 derecesi ile üçüncü oldu. Bir diğer sporcu Vedat Koç ise, aynı kategoride 71 kilometre yarışını üçüncü olarak tamamladı. Büyükşehir Belediyespor Kulübü, Genç Erkekler kategorisinde genel klasmanda takım halinde üçüncü olarak ilk defa katıldığı yarışmalarda büyük bir başarı elde etti.

GÜREŞÇİLER GÖZ DOLDURDU

Türkiye Güreş Federasyonu'nun tarafından düzenlenen Gençler Grekoromen Güreş Müsabakaları Denizli'de yapıldı. Müsabakalara iki sporcu ile katılan Konya Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nden +84 kiloda Ahmet Bilgin ve +55 kiloda Muhammed Mehmet Kanat 5. olurken; 2013 yılı içerisinde Türkiye Şampiyonu olan sporcu +84 kiloda İsmail Ergan Şanlıurfa'da düzenlenecek Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkı elde etti. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Voleybol Federasyonu Büyükşehir Belediyespor Mustafa Kemal Atatürk Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title