Haberler

Kocaeli'deki Kuveytliler Başkan Karaosmanoğlu'nu Ziyaret Etti

Kocaeli'de yaşayan Kuveytliler, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nu Büyükşehir'deki makamında ziyaret etti. Yuvacık'ta yaşamak istediklerini belirten Kuveytliler, kendilerini kentin bir parçası olarak gördüklerini söyledi.

Kuveytli Ebu Suud ve Ebu Abdullah, Başkan Karaosmanoğlu'nu ziyaret etti. Kocaeli'yi çok sevdiklerini belirten Suud ve Abdullah, Yuvacık'ta 39 Kuveytli ailenin yaşadığını kaydettiler. Bu sayının daha da artacağını söyleyen Kuveytliler, Başkan Karaosmanoğlu'na 30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde başarılar diledi.

Kocaeli insanının çok sıcak olduğunu ifade eden Suud ve Abdullah, hem kentin güzelliğininin hem de kent insanının sıcaklığının burada yaşamak için önemli bir etken olduğunu belirtti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiği Kuveytli misafirlerine vazo hediye etti. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Karaosmanoğlu Ebu Abdullah Ebu Suud Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title