Haberler

Kızıltepe Çağıl Ortaokulu Öğrencilerinden Resim Sergisi

Mardin’in Kızıltepe ilçesindeki Çağıl Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan 2. resim sergisi açıldı.

Mardin'in Kızıltepe ilçesindeki Çağıl Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan 2. resim sergisi açıldı.

Çağıl Ortaokulu tarafından Özgürlük Meydanı'ndaki parkta resim sergisi açıldı. Çağıl Ortaokulu öğrencilerinin sulu ve pastel boyadan yaptığı 30 resmin yer aldığı sergi, Kızıltepe halkı tarafından beğeniyle izlendi. Açılışa Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sabahattin Genç'in yanı sıra, İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Ergen, Kızıltepe Eğitim Bir-Sen ilçe temsilcisi Tarık Yılmaz, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Hadi Gökdemir, Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü Mazhar Batıhan okul idarecileri, öğrenciler ve ilçe halkı katıldı.

Resim sergisi ile ilgili açıklamalarda bulunan Çağıl Ortaokulu görsel ve sanatlar öğretmeni Enver Basravi, "Geleneksel resim sergimizin ikincisini düzenledik. Resimler öğrencilerimizin sene başından itibaren büyük bir çabayla hazırladılar. Yıl boyunla öğrencilerimizin yaptıkları çalışmaları halkımızın beğenine sunduk. Her disiplinden birer örnek sergiliyoruz. Öğrencilerimizin yaptığı çalışmayı diğer okullardaki öğrencilerle paylaşmayı bir zevk haline getirmeye çalışıyoruz. Gelecek çalışmalarımızda ulusal çocuk şenliklerine özellikle Mardin'de yapılacak olan sergilere katılarak hedefimizi yükseltmeyi düşünüyoruz. Sergimizde 30 resim var. Geçen senekinden daha yoğun bir ilgi var" dedi. - MARDİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eğitim Bir Sen Tarık Yılmaz Kızıltepe Mardin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title