Haberler

Kırşehir Belediyesi Boztram Tramvay Projesi Hakkında Bilgi Aldı

Güncelleme:

Kırşehir Belediyesi'nin Park Bahçeler, Ulaştırma ve Destek Hizmetleri birimlerinden oluşan teknik heyet, Bozüyük Belediyesi'ni ziyaret ederek, Boztram Tramvay Projesi hakkında bilgi aldı.

Kırşehir Belediyesi'nin Park Bahçeler, Ulaştırma ve Destek Hizmetleri birimlerinden oluşan teknik heyet, Bozüyük Belediyesi'ni ziyaret ederek, Boztram Tramvay Projesi hakkında bilgi aldı.

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'nun vizyon projelerinden biri olan Boztram Tramvay Projesi, ülke genelinde yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Kendi bölgelerinde böyle bir projeyi hayata geçirmek isteyen belediyeler de Bozüyük Belediyesi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulunuyor.

Proje kapsamında Bozüyük'ü örnek alan Ankara Gölbaşı Belediyesi ve İstanbul Pendik Belediyesi'nin ziyaretlerinin ardından son olarak Kırşehir Belediyesi teknik heyeti de Bozüyük Belediyesi'ne inceleme ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette Kırşehir Belediyesi'nin Park Bahçeler, Ulaştırma ve Destek Hizmetleri birimlerinden oluşan teknik heyet tarafından projenin güzergahları, duraklar, ray mesafe ve yerleşimleri, bilet okuma ve ödeme sistemleri incelendi. Tramvayla yolculuk yapan heyet, BOZTRAM hangarında araç bakım onarım çalışmalarını da yerinde inceledi.

Kaynak: ANKA / Yerel

Kırşehir Belediyesi Bozüyük Belediyesi Yerel Haberler Belediye Yerel Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title