Haberler

Kırklarelili Dünya Şampiyonu Süzen'nden Kesimoğlu'na Ziyaret

Bulgaristan’da düzenlenen Dünya İşitme Engelliler Atletizm Şampiyonası’nda erkekler 400 metrede dünya şampiyonu olan Kırklarelili milli atlet Yasin Süzen, Belediye Başkanı M. Siyam Kesimoğlu’nu ziyaret etti.

Bulgaristan'da düzenlenen Dünya İşitme Engelliler Atletizm Şampiyonası'nda erkekler 400 metrede dünya şampiyonu olan Kırklarelili milli atlet Yasin Süzen, Belediye Başkanı M. Siyam Kesimoğlu'nu ziyaret etti.

Bulgaristan'ın Stara Zagora kentinde 26 Haziran'da başlayan ve 4 Temmuz'da tamamlanan şampiyonada milli sporcu, 48.24'lük derecesiyle altın madalya kazanarak Kırklareli'nin adını dünyaya duyurdu.

Çakıllı beldesinde ikamet eden Yasin Süzen, annesi Hatice, babası Sezayin, ablası Öznur Süzen ve Çakıllı Belediye Başkanı Mehmet Bayram ile Başkan Kesimoğlu'nu makamında ziyaret etti. Süzen'in, Kırklareli'ne ve ülkemize bu zor günlerde büyük bir gurur yaşattığını ifade eden Kesimoğlu, "Bulgaristan'ın Stara Zagora kentinde düzenlenen Dünya İşitme Engelliler Atletizm Şampiyonası'nda Kırklarelimizi ve ülkemizi gururlandıran Yasin'i yürekten kutluyorum. Azimli ve istekli çalışması ile güçlü rakiplerini ardında bırakarak tüm engelleri aşan Yasin, Kırklarelimizin ve ülkemizin gururu oldu. Kendisine Kırklareli halkı adına teşekkür ediyorum. Bundan sonraki organizasyonlarda da bizlere birçok gurur yaşatacağına inanıyorum" dedi.

Kesimoğlu, Süzen'in başarısında başta ailesi olmak üzere emeği geçen herkesi kutladı. Dünya şampiyonu olmasından dolayı büyük mutluluk yaşadığını ifade eden Süzen ise, Kırklareli'ni ve ülkemizi temsil etmenin gururunu yaşadığını söyledi.

Başkan Kesimoğlu ayrıca, Dünya şampiyonu Süzen'e bir hediyede verdi. - KIRKLARELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bulgaristan Kırklareli Çakıllı Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title