Haberler

Kırklareli'ne Atanan Kaymakam Kuzulu'nun Adı Kapaklı'da Yaşatılacak

Tekirdağ’a bağlı Kapaklı Belediye Meclisi, Kırklareli’ne tayin olan Kapaklı Kurucu Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu’nun adının park ya da bir caddeye verilmesini kararlaştırdı.

Tekirdağ'a bağlı Kapaklı Belediye Meclisi, Kırklareli'ne tayin olan Kapaklı Kurucu Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu'nun adının park ya da bir caddeye verilmesini kararlaştırdı.

Kapaklı Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı başkanlığında yapıldı. Kültür Merkezi ve Kapaklı Spor Salonu projelerinin hayata geçirilebilmesi için gerekli yer tahsislerinin yapıldığı toplantıda Kırklareli Vali Yardımcılığı'na atanan Kapaklı Kurucu Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu'nun adının da ilçede bir park veya caddeye verilmesi kararlaştırılırken konu, görüşülmek üzere İmar Komisyonu'na gönderildi.

Gündem maddelerinin görüşülmesine geçilmeden önce, Belediye Binası önünde taşeron işçiler tarafından gerçekleştirilen eylem hakkında konuşan Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Dışarıda bir eylem var. Eğer haklı oldukları bir konu varsa sonuna kadar bu arkadaşlarımızın arkasında oluruz. Fakat, bildiğiniz gibi Büyükşehir'e tabi olan ilçelerde gelirler artacağına yarı yarıya düştü. 4-4,5 milyon TL gelirimiz olması gerekirken, 700-800 bin TL gelirimiz var. Bu 7 arkadaşımız kapanan Karaağaç Belediyesi'nde taşeron olarak çalışıyorlardı. Sözleşme süreleri sona erdi. Biz de bütçemiz kısıtlı olduğu için sözleşme yenilemedik. Eğer bu arkadaşlarımız iş istiyorlarsa onlara 1 hafta içinde özel sektörde iş bulabiliriz. Bu arkadaşlar için iş imkanı hazır, fakat Kapaklı Belediyesi'nde değil" dedi.

2015 Mali Yılı gelir tarifesi ile gelir ve gider bütçelerinin görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonu'na gönderilmesi ile süren toplantı, 2015 Mali Yılı'nda görev yapacak olan zabıta memurlarına verilecek olan fazla mesai ücretinin görüşülmesi ile devam etti. Toplantının bir sonraki gündem maddesinde ise 2014 Mali Yılı bütçesinde aktarma yapılması konusu görüşüldü. 2014 bütçesine 2 milyon 88 bin TL aktarım yapılması oy birliği ile kabul edildi.

Belediye hisselerinin ortaklarına satışının oy birliği ile karara bağlandığı toplantıda, 5 bin kişilik tribün projesi ile ilgili dilekçe de oy birliği ile kabul edildi. 356 ada 2 nolu parselde bulunan 7 bin 356,02 metrekarelik spor alanının bin kişilik Kapalı Spor Salonu yapılabilmesi için Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ne tahsisinin oy birliği ile kabul edildiği toplantıda, 512 ada 1 nolu parselde bulunan 5 bin 557 metrekarelik arazinin Kültür Merkezi yapılmak kaydıyla Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ne tahsis edilmesi de oy birliği ile karara bağlandı. Belediye olarak projeyi hayata geçirecek bütçeleri olmadığını söyleyen Mandalı, "Biz yerleri tahsis edeceğiz, Büyükşehir de yapacak" dedi.

Toplantı İmar Komisyonu'na havale edilen konuların karara bağlanması ile sona erdi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aslı Aynaoğlu Kırklareli Tekirdağ Kapaklı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title