Haberler

Kırklareli'nden Kısa Kısa

Kırklareli İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Gülay Erkol, MHP Pehlivanköy ilçe teşkilatı üyeliğinden istifa etti.

Kırklareli İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Gülay Erkol, MHP Pehlivanköy ilçe teşkilatı üyeliğinden istifa etti.

Erkol, gazetecilere yaptığı açıklamada, parti içi bir takım sıkıntılar nedeniyle istifa ettiğini söyledi.

Partisi adına yıllarca çalışmalarda bulunduğunu ifade eden Erkol, "Ben partim, ilçem ve ülkem için birçok çalışmada, faaliyette aktif rol aldım. Bütün sorumluluklarımı en iyi şekilde yerine getirdim. Partimden il genel meclisi üyeliğine de seçildim. Ancak partimiz içerisinde yaşanan birtakım huzursuzluklar nedeniyle istifa kararı aldım. Bu karara herkesin saygı göstereceğini düşünüyorum" diye konuştu.

Mehmet Gülay Erkol, bağımsız olarak İl Genel Meclisi üyeliğini sürdürdüğünü kaydetti.

İhtiyaç sahibi öğrencilere kıyafet yardımı

Amerika'daki Bridge To Fund Derneği, Babaeski'de ihtiyaç sahibi öğrencilere kıyafet yardımında bulundu.

Babaeski Gazi Osman Paşa İlkokul Müdürü İlker Çerçel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kıyafet yardımları ile ihtiyaç sahibi çocukların sevindirildiğini söyledi.

Dernek üyelerine teşekkür eden Çerçel, "Gönderilen kıyafetleri ihtiyaç sahibi öğrencilerimize dağıttık. Amerika'da yaşayan Türk vatandaşlarımızın kurduğu Bridge To Fund Derneği üyelerinin yaptığı yardımlar ihtiyaç sahibi çocuklarımızı sevindirdi. Yardımda bulunan herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

- Genel seçime doğru

CHP Babaeski İlçe Başkanlığı'nca haftalık parti toplantısı düzenlendi.

Parti binasında düzenlenen toplantıya, İlçe Başkanı Hasan Ali Eren, İl Başkanı Recep Zengin, Belediye Başkanı Abdullah Hacı, Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak ve partililer katıldı.

İlçe Başkanı Eren, burada yaptığı konuşmada, milletvekili seçimlerine en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi.

Milletvekili adayları için ön seçim yapılacağını hatırlatan Eren, demokratik bir seçim ile milletvekili adaylarının belirleneceğini kaydetti.

Konuşmaların ardından Fikri Karaca, Vecdi Gündoğdu, Gülay Tülüş, Tayfun Erel, Özgür Kaya, Türabi Kayan, Tuna Soykan, Tansel Barış, İnci Tunç Kırklareli milletvekili aday adaylıklarını açıkladı.

Toplantı daha sonra basına kapalı devam etti.

Kaynak: AA / Yerel

Amerika Birleşik Devletleri Mehmet Gülay Pehlivanköy Kırklareli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title