Haberler

Kır Kabuğunu Bir Fikirde Sen Bul 3' Yarışmasının Ödülleri Dağıtıldı

Niğde Ticaret ve Sanayi Odası, ’Kır Kabuğunu Bir Fikirde Sen Bul 3’ iş fikri yarışmasının ödül törenini düzenledi.

Niğde Ticaret ve Sanayi Odası, 'Kır Kabuğunu Bir Fikirde Sen Bul 3' iş fikri yarışmasının ödül törenini düzenledi. Yarışmada birinci olan Ramazan Gülmüş'e 8 bin TL, ikinci olan Mehmet Zahit Kuş'a 5 bin TL ve üçüncü olan Ayşegül Demirkan ise 3 bin TL ile ödüllendirildi.

Niğde Üniversitesi Kongre Merkezi 1923 no'lu konferans salonunda düzenlenen programa Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Alay Komutanı İbrahim Taşkın, Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür, İl Genel Meclis Başkanı Mahmut Peşin, Niğde İl Özel İdare Genel Sekreteri Ali Nebol, Kurtsan Vakfı Başkan Yardımcısı ve KADİGER Kurucu Başkanı Meltem Kurtsan, Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Katırcıoğlu, Meclis Başkanı Mehmet Ayduğan ve yarışmaya katılan proje sahipleri katıldı.

Programda konuşma yapan Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Katırcıoğlu, günümüzde bilginin paradan daha önemli hale geldiğini belirterek, "İnovasyonun temellerinde, paradan ve bilgiden daha büyük bir gerçek var. Gururla söylemek isterim ki Niğde'de bunlardan bir tanesi. Niğde Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi olarak bizimde bir fikrimiz var diyoruz. İki yılda bir düzenlediğimiz iş fikri proje yarışması bizim fikrimizin hayat bulmuş halidir. Proje katılımcılarının hayat bulan fikirleri ise sadece bizlerin değil tüm paydaşların ve ilimizin en büyük kazanımıdır. Daha önce düzenlemiş olduğumuz iş fikri proje yarışmalarında başarı gösteren ve ödül almaya hak kazanan girişimci adaylarımızın kimisi iş fikri ile ilgili patent aldı, kimisi projesini hayata geçirmek için hızlı bir şekilde çalışmalara başladı. İş fikri yarışmamızın amacına ulaştığı görmek de bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Özel bir detayı sizlerle paylaşmak istiyorum. İş fikri projesi için ayırdığım bütçe büyük şehirlerde benzer projelere ayrılan bütçelerle aynıdır. Niğde, Anadolu'da orta ölçekli bir şehir ama hayallerimiz çok büyük bu hayaller ulaşmak için önümüzdeki dönemlerde bu projeye daha büyük bütçe ayırmak için çalışacağız. Çünkü bizim fikirlerimiz var, insanların hayallerini gerçeğe dönüştürdüğü ve belki sonrasında binlerce kişiye istihdam olanağının sağlandığı projeler üreteceğiz. Geleceğin temellerini oluşturan gençlerimizin iş fikirlerinin de duymak istiyor ve lise düzeyinde katılımın sağlanması için çalışıyoruz. Kariyer planlamalarını yaptıkları bu dönemde bizler onların geleceğe farklı bir pencereden bakmasını istiyoruz." diye konuştu.

Programa katılan Kurtsan Vakfı Başkan Yardımcısı ve KAGİDER Kurucu Başkanı Meltem Kurtsan salondaki katılımcılara girişimcilik ile ilgili bilgiler verdi.

sunum bittikten sonra salondaki katılımcıların sorularını yanıtlayan Kurtsan Vakfı Başkan Yardımcısı ve KAGİDER Kurucu Başkanı Meltem Kurtsan'a Şevket Katırcıoğlu tarafından çiçek takdim edildi.

Projede Birinci, ikinci ve üçüncü olan yarışmacılara ödülleri takdim edildikten sonra program kokteyl ile sona erdi. - NİĞDE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Niğde Üniversitesi Necmeddin Kılıç İbrahim Taşkın Faruk Akdoğan Yerel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title