Haberler

Keşan Myo 280 Öğrencisini Mezun Etti

Trakya Üniversitesi Keşan Meslek Yüksek Okulu'nun 2012-2013 Akademik Yılı nedeniyle düzenlenen Mezuniyet Töreni'nde 280 öğrenci mezun oldu.

Trakya Üniversitesi Keşan Meslek Yüksek Okulu'nun 2012-2013 Akademik Yılı nedeniyle düzenlenen Mezuniyet Töreni'nde 280 öğrenci mezun oldu.

Keşan MYO bahçesinde başlayan törene, Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı, TÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Süleyman Pişkin, Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Kılavuz, Keşan Emniyet Müdürü Ahmet Yıldız, Keşan Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Süleyman Kök, İpsala MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hayati Arda, İlçe Milli Eğitim Müdürü Feryaz Yüksel, İlçe Sağlık Müdürü Ergün Kurtar, öğretim görevlileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğrenci velileri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Çocuk Gelişimi Bölümü 1. sınıf öğrencisi Büşra Demirdağ ve Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü 1. sınıf öğrencisi Nevzat Kaptan'ın sunuculuğunu yaptığı tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın söylenmesinin ardından başladı. Törende ilk olarak, 94. Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı çerçevesinde düzenlenen yüzme karşılaşmalarında dereceye giren öğrenciler ile 20. Kültür Sanat ve 30. Spor Şenliklerinde 3.'lük kupası kazanan voleybol takımına madalya ve kupaları, Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı ve TÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Süleyman Pişkin tarafından verildi.

Tören, 2012-2013 dönem 1.'si Laborant ve Veteriner Sağlık Programı öğrencisi Edibe Çiftçi'nin mezun öğrenciler adına konuşma yapması ile devam etti. Çiftçi, iki yıllık süre zarfında kendilerine destek olan başta aileleri olmak üzere, hiçbir şeyi esirgemeyerek kendilerine bilgi ve tecrübe kazandırmak için emek veren öğretmenlerine teşekkür etti. Mezun olan tüm arkadaşlarını tebrik ettiğini dile getiren Edibe Çiftçi, "Bizden sonra bayrağı teslim alanlara da başarılar diliyorum. Keşan'a geldiğimde önümde uzun bir süre olacağını düşünmüştüm. Şimdi görüyorum ki 2 yıl bir anda bitmiş ve artık gidiyorum." dedi.

KÖK: "137 ÖĞRENCİ İLE EĞİTİME BAŞLAYAN KEŞAN MYO'NUN ŞİMDİKİ ÖĞRENCİ SAYISI BİN 345"

Çiftçi'nin ardından, Süleyman Kök söz aldı. Kök, sözlerine, Keşan MYO'nun, 1988-1989 eğitim döneminde, Keşan Özel İdare İş Hanı'nda; Motor, Elektrik, Besicilik, İşletmecilik ve Muhasebe programları olmak üzere 5 programda ve 137 öğrenci ile eğitime başladığını hatırlatarak başladı. Şimdi ise 7 bölüm ve bu bölümlere bağlı 8 birinci öğretim programı, 3 ikinci öğretim programı olmak üzere toplam 11 programda 18 akademik personeli, 14 idari personeli ve bin 345 öğrencisi ile eğitim-öğretime devam eden Keşan MYO'ndan bu yıl 280 öğrenciyi daha hayata uğurlamanın gururunu yaşadıklarını beliren Süleyman Kök, mezun olan tüm öğrencilere, yaşamlarında başarı dileklerinde bulundu.

UYGULAMALI ANAOKULU'NDAN 14 MİNİK ÖĞRENCİ MEZUN OLDU

Kök'ün ardından, söz alan Süleyman Pişkin de, mezun olan öğrencilerin artık dünyaya ve ülkelerine sorumlu hale geldiklerini dile getirerek, öğrencilerin ülkelerine büyük katkı yapacaklarına inandığını söyledi. Tören, Keşan MYO Uygulamalı Anaokulu'nun dördüncü dönem mezunları olan 14 minik öğrenciye, mezuniyet belgelerinin Bekir Dınkırcı tarafından verilmesiyle devam etti. Minik öğrencilerin ardından, mezun olan 280 öğrenci içerisinde dereceye giren birinci, ikinci ve üçüncü öğrencilere, Dınkırcı tarafından plaket verilmesiyle devam eden tören, öğrencilerin meslek andını okumasından sonra keplerini havaya atması ile sona erdi.

Tören sonunda pilav ve ayran ikramında da bulunuldu.

(TB)

05.06.2013 11: 09: 39

TSI

NNNN - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Trakya Üniversitesi İpsala Keşan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title