Haberler

Yavrularıyla duran sokak kedisine saldıran ev köpeği bin pişman oldu

Güncelleme:

İstanbul'da sokakta sahibi tarafından gezmeye çıkarılan "Karamel" isimli köpek, sokak kedisine saldırmak isteyince bin pişman oldu. Karamel, sahibinin kucağına atlayarak saldırıyı ucuz atlattı.

Güngören Merter Gülbayır Sokağı'nda geçtiğimiz günlerde akşam saat 20.00 sıralarında Ata Özbek, isimli adam köpeği "Karamel" gezmeye çıkardı. Sokaktan geçerken "Karamel" bir anda kediye saldırdı. Kedi de yavrularına saldıracak korkusuyla köpeğe saldırdı.

Yavruları olan sokak kedisine saldıran ev köpeği bin pişman oldu

O ANLAR GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Karamel'in sahibi Ata Özbek de kediyi ayağıyla uzaklaştırmaya çalışırken bacağından yaralandı. Kedinin, köpeğe ve sahibine saldırdığı anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Yavruları olan sokak kedisine saldıran ev köpeği bin pişman oldu

"KEDİNİN YAVRULARI VARDI"

Olayı gören Eren Enes, "Kedi yavrularıyla birlikte orada duruyordu. Adam köpeğiyle geldi ve köpeği kediye saldırdı. Kedi de yavrularını korumak için köpeğe saldırdı. Sonra adam köpeği korumak için kediye tekme vurdu. Sonra kedi de can havliyle birkaç kere saldırdı. Adam köpeğini, kedi de yavrularını alıp gitti" şeklinde belirtti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İstanbul kedi Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (3)

mehmet kar:

Tamam da pislik adam kediyi trkmeliyor ya kedi ölse...

37
2
yanıtYanıtla
Zeki Anti:

İşte hayvan besleyenlerin gerçek yüzü, kendi hayvanını korumak için başka hayvana davranışı. Sözümona bunlar hayvan sever. Hayvan sevmiyor bunlar kendi isteklerini tatmin için yapıyorlar adına da hayvan severlik koyuyorlar.

31
3
yanıtYanıtla
Berke Aydemir:

Empati kurarak kendi bakış açımdan cevaplıyorum; ben bir hayvan severim ve köpeğimi çocuğum gibi seviyorum ona zarar gelmemesi için her şeyi yaparım...

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title