Haberler

Kazazede öğretmene evinde "24 Kasım" sürprizi

Güncelleme:

- Kazazede öğretmene evinde "24 Kasım" sürprizi İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse, evinde tedavi gören öğretmeni ziyaret etti Kayseri'de geçirdiği trafik kazası sonucu evinde tedavi gördüğünden dolayı okuluna gidemeyen öğretmen evinde ziyaret edilerek Öğretmen Günü kutlandı.

- Kazazede öğretmene evinde "24 Kasım" sürprizi

İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse, evinde tedavi gören öğretmeni ziyaret etti

KAYSERİ - Kayseri'de geçirdiği trafik kazası sonucu evinde tedavi gördüğünden dolayı okuluna gidemeyen öğretmen evinde ziyaret edilerek Öğretmen Günü kutlandı.

Kocasinan ilçesinde bulunan Şehit Yiğitcan Çiga Özel Eğitim Okulu'nda okul öncesi öğretmeni olarak görev yapan Çiçek Develi'ye, okul çıkışında otomobil çarptı. Kazanın ardından ameliyat olan ve 1 hafta hastanede kaldıktan sonra tedavisine evinde devam edilen Develi, okulundan ayrı kaldı. İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse de, Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Adnan Göllüoğlu ve okul yönetimi ile birlikte Çiçek Develi'yi evinde ziyaret ederek, Öğretmenler Gününü kutladı. Çok mutlu olduğunu kaydeden Develi, "2 Ekim tarihinde okuldan çıkıp otobüs durağına doğru giderken bana araba çarptı. Öncesinde olay sıcak olduğu için böyle olduğunu bilemedik. Sonrasında acil ameliyat olmama gerektiğini söylediler ve ameliyat oldum. 1 hafta hastanede yattıktan sonra eve geçtim. Çok duygulandım. Beni ziyaret ettikleri için çok mutlu oldum. Bambaşka bir duygu. Öğrencilerimden, okulumdan ayrıyım. Buruk ama buraya geldikleri için çok mutlu oldum. Çok farklı duygular yaşıyorum" dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse de, "Bugün çeşitli sebeplerden dolayı okullarında olamayacak öğretmenlerimiz var. Çiçek öğretmenimizde kaza geçirmiş. Bizde kendilerini yalnız hissetmesinler ve buruk olmasınlar istedik. Onlar yalnız değiller. Eğitim camiası çok büyük camia. Bizim ilimizde 22 bin tane öğretmenimiz var. Biz, hayatın hangi sürecinde olursa olsun o birlik ve beraberlik mesajını verebilmek, bu duruşu sergilemek ve bu hislerimizi paylaşmaya çalışıyoruz. Öğretmenlerimizin bizim için sadece bugün değil, her gün çok değerli. Bütün öğretmenlerimizin gününü kutluyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karaköse Kayseri Yerel Güncel Haberler

title