Haberler

Kayseri haber | Kayseri'den kısa kısa

Güncelleme:

Kayseri gündem haberi: Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kente gerçekleştireceği ziyaretin heyecanla beklendiğini belirtti.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kente gerçekleştireceği ziyaretin heyecanla beklendiğini belirtti.

Büyükkılıç, yaptığı yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mahalli idareler, kamu kurumları ve özel sektöre ait toplam 54 milyar liralık 475 yatırımının açılışını yapıp, Kayseri Yüksek Hızlı Tren Projesi ve Boğaz Köprü Lojistik Köy inşaatının temelini atacağını anımsattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kayseri'de yapacağı mitingin kendilerini onurlandırdığını anlatan Büyükkılıç, şunları kaydetti:

"Kayseri Büyükşehir Belediyemizin 111 yatırımı 3 milyar 476 milyon 574 bin lirayı aşıyor. Bununla birlikte mahalli idareler bünyesinde gerçekleştirilen yatırımlar kapsamında, büyükşehir dahil tüm ilçelerimize yapılan yatırımlar da 4 milyar 423 milyon 713 bin lirayı geçti. Büyükşehir ile ilçelerde toplam 303 projenin resmi açılışı yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımlarıyla gerçekleşecek."

Melikgazi Belediyesi'ne ait taşınmazlar satılacak

Melikgazi Belediyesi, mülkiyeti belediyeye ait olan 35 taşınmaz için 27 Temmuz Çarşamba günü ihale düzenleyecek.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, ihale açık teklif usulüyle yapılacak.

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, ihalelerden elde edilen gelirin vatandaşların yaşam kalitesinin artmasına ve ilçeye hizmet olarak yansıyacağını belirtti.

İhalenin hayırlı olmasını temenni eden Palancıoğlu, şöyle devam etti:

"Kazım Karabekir, Battalgazi, Anbar, Talas Mevlana ve Tacettinveli mahallelerinde bulunan taşınmazların satışını ihale ile yapacağız. 32 daire ve 3 ofisten oluşan taşınmazlar için Melikgazi Belediyesi Tiyatro Salonu'nda düzenleyeceğimiz ihalemize ev ve ofis almak isteyen tüm hemşehrilerimizi bekleriz. Daireler 2+1 ve 3+1 şeklinde. 3 ofisimiz ise 55 ve 65 metrekarelik büyüklükte."

Kayseri devlet büyüklerini ağırlıyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, bu yılın ilk 6 ayında çok sayıda devlet büyüğünü misafir etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kayseri 2022 yılında da önemli devlet adamlarını konuk etmeye devam ediyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, kente yapılan ziyaretler kapsamında, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, İsviçre'nin Ankara Büyükelçisi Jean Daniel Ruch, Birleşik Arap Emirlikleri Ankara Büyükelçisi Saeed Thani Hareb Al Dhaheri, Macaristan'ın Ankara Büyükelçisi Viktor Matis ve Misrata Belediye Başkanı Mahmud Mohamed Sigutri'yi ağırladı.

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title