Haberler

Kaymakam Okur Şehit ve Gazi Ailelerini İftarda Buluşturdu

Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, Ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği iftar yemeğinde ilçe genelindeki şehit ve gazi aileleriyle bir araya geldi.

Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, Ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği iftar yemeğinde ilçe genelindeki şehit ve gazi aileleriyle bir araya geldi.

Süper Park içerisinde bulunana Şehit Akın Kurtoğlu Havuzlu Yazlık Düğün salonundaki Kaymakam Mehmet Okur ev sahipliğindeki iftar yemeğine şehit ve gazi ailelerinin yanı sıra AK Parti Aydın Milletvekili A.Gültekin Kılınç, Garnizon Komutanı Yarbay Ekrem Turan, Belediye Başkanı Haluk Alıcık, İsabeyli Belediye Başkanı B.Kuvvet Erim, İlçe Jandarma Komutanı Vekili Ütğm. Erhan Yakut, İlçe Emniyet Müdürü İlyas Karpınar, Müftü Necati Topaloğlu, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Nazilli Şube Başkanı Hasan Karakaş, CHP Nazilli İlçe Başkanı Ali Deveci, MHP Nazilli İlçe Başkanı K.Engin Özcan, şehit aileleri ile gaziler ve gazilerin aileleri katıldı.

İftar yemeğinin ardından İlçe Müftüsü Necati Topaloğlu yemek duası okunurken, AK Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç yaptığı konuşmasında ise birlik beraberlik içinde, bu Ramazan ayında da hep beraber hayatı paylaşarak birlikte güzel yarınlara yürüyeceğiz ifadelerini kullandı.

"Aziz şehitlerimizi anlatmaya kelimeler yetersiz kalır" diyen Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur; "Onlar ki; dünyada en değerli varlıkları olan anne, baba eş ve çocuklarını geride bırakmayı göze almış ve bu topraklar için şehadete koşar adım gitmişlerdir. Bayrak Şairimiz Mehmet Akif'in; 'Ey şehit oğlu şehit, isteme benden makber, Sana aguşunu açmış duruyor Peygamber' vecizelerinde ifade edildiği gibi, yürekten inanıyoruz ki şimdi onlar, makamların en yücesindeler. Sizler, vatanı için, milleti için, namusu için, dini, dili ve bayrağı için canını ortaya koyan aziz şehitlerimizin bizlere emanetisiniz. Bizler biliyoruz ki, sizin için ne yapsak azdır. Devletimiz her zaman şehit ailelerinin ve gazilerimizin yanında olmuş, ilelebet te bu böyle olacaktır. Bu vesileyle, genç yaşlarında kutsal değerlerimiz uğrunda şehit düşmüş tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Mekanları cennet, ruhları şad olsun" dedi.

"TÜRKİYE ÜZERİNDE TEZGAHLANAN HAİN PLANLARIN SONU GELMEYECEKTİR"

"Vatanımızın bekası ve bölünmez bütünlüğü için, bin yıldır dini, dili, bayrağı bir olan güzel ülkemizin güzel insanlarının, bu ülkede huzur ve refah içinde yaşaması için, hiçbir karşılık beklemeden, bedeller ödediniz" diyerek gazilere de seslenen Kaymakam Okur; şunları söyledi: "Bu kaybettiklerinizin yerine gelmesi elbette ki mümkün olamaz, ancak bu milletin sizlere olan sevgi, minnet ve şükran duygusu hayatınız boyunca sizinledir. Bu vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğüne olan katkınız, bu aziz milletin her ferdi tarafından aynı inanç ve saygıyla yad edilecektir. Ülkemiz; tüm dünyanın gözünde en önemli kara parçası olmaya devam ettiği sürece, Türkiye üzerinde tezgahlanan hain planların sonu gelmeyecektir. Bunun milletçe bilincinde olduğumuz, bu toprakların bir karışma bile, dünyaları değişmeyeceğimiz gerçeği hatırlarımızdan silinmediği sürece, tek kişi de kalsak aynı yolda şehit olmaktan vazgeçmeyeceğiz"

İftar yemeğinde Garnizon Komutanı Yarbay Ekrem Turan protokol masası yerine iftarını şehit Emrah Polat'ın ailesiyle birlikte açtı. Kaymakam Okur ve Garnizon Komutanı Turan iftar yemeği sonrası şehit ve gazi aileleriyle uzun süre sohbet etti. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ekrem Turan Mehmet Okur Türkiye Nazilli Yerel Haberler

title