Haberler

Kaymakam İğde'den Teşekkür Ziyareti

Güncelleme:

Hani ilçe Kaymakamı Tahir İğde, milli iradesine sahip olan ve nöbet tutan ilçe esnafına ve köylerde yaşayan vatandaşlara bir ziyaret gerçekleştirerek teşekkür etti.

Diyarbakır Hani İlçe kaymakamı Tahir İğde, beraberinde ilçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Kaya ile birlikte yaptıkları esnaf ve vatandaş ziyaretinde vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinledi. Kahvehanelerde vatandaşlarla birlikte çay içip, darbeden sonra demokrasisine sahip çıkan halka teşekkür etti.

Yapılan ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan kaymakam Tahir İğde, "Hainler Türk devletine karşı terör saldırısı yapmış. Şükür hükümetimiz ve devletimiz vatandaşlarımızla birlikte bu hain darbeyi püskürtmüştür. Gece gelip sabaha kadar emniyette ve ilçenin başka yerlerinde bize destek olan ve halende desteklerini bizden esirgemeyen ve milli iradesine ve demokrasisine sahip çıkan Hani'li hemşerilerimize ve esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza bir teşekkür ziyareti gerçekleştirdik. Vatandaşlarla birlikte çay içtik. Onların sorunlarını dinledik. İlçede kaymakamlık olarak yapacağımız projelerimiz hakkında kendilerine bilgi verdik. Bizleri memnun bir şekilde karşılayan ilçe halkımıza ve esnafımıza teşekkür ederiz. Rabbim bir daha Türk milletine darbe göstermesin" dedi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Diyarbakır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title