Haberler

Kaymakam Gürbüz'den Spor Kulüpleri'ne Ziyaret

Güncelleme:

Diyarbakır'ın Ergani İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Erganispor, Ergani Gençlerbirliği ve Ergani Yıldız spor kulüplerini ziyaret etti.

Diyarbakır'ın Ergani İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Ergani spor, Ergani Gençlerbirliği ve Ergani Yıldız spor kulüplerini ziyaret etti.

Erganispor, Kulübü Başkanı Ekrem Senvar ile Erganispor Genel Koordinatörü Mehmet Kanat'an çalışmalar hakkında bilgi alan Kaymakam Gürbüz, Ergani'nin Genç bir ilçe olduğunu belirterek, "Yaş ortalaması 25. Çok genç ilçede bizim gençlere yönelik çalışmaları yapmamız lazım. Kurumsal olarak genç ilçede gençlere yakışır hizmetler vermeye çalışacağız. Vatandaşlarımızın da bizim bu kurduğumuz spor salonu, gençlik merkezi ve stadyum olsun diğer spor merkezlerimizden daha iyi faydalanmaları için gerekli düzenlemeleri de yapacağız. Gençlerimizin sportif etkinliklerde bulunmaları kötü alışkanlıklardan korumak ve ahlaklı birer genç olabilmeleri yönünde en önemli ilerden bir tanesidir. Bizim ilçemizde de buna ciddi bir ihtiyaç olduğunu geldiğim günden beri seziyorum. Beni ziyarete gelen 3 Kulübümüz vardı. Bu 3 Kulübümüzü bir arada ziyaret etme fırsatı bulduk. Onların heyecanlarından, gözlerindeki parıltıdan bizde mutlu olduk" dedi.

Daha sonra Ergani şehir stadında Ergani Gençlerbirliğispor alt takımında oynayan Arda'nın doğum günü pastası Kaymakam Gürbüz tarafından kesilerek, sporculara ikram edildi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Diyarbakır Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title