Haberler

Kaymakam Demir'in Atanmasına Karşı Stk'lardan Ortak Açıklama

Tokat'ın Erbaa İlçe Kaymakamı Abdulkadir Demir'in İçişleri Bakanlığı kararnamesi ile başka bir ile atanmasına karşı muhtarlardan sonra STK'larda ortak bildiri yayımladı.

Tokat'ın Erbaa İlçe Kaymakamı Abdulkadir Demir'in İçişleri Bakanlığı kararnamesi ile başka bir ile atanmasına karşı muhtarlardan sonra STK'larda ortak bildiri yayımladı.

İçişleri Bakanlığı kararnamesi ile Erbaa Kaymakamı Abdulkadir Demir Edirne'nin Uzunköprü Kaymakamlığı'na atanmasına karşı tepkiler devam ediyor. Atamanın durdurulmasını için imza toplayarak Tokat Valiliği'ne dilekçe veren muhtarlardan sonra STK'larda ortak bildiriye imza attı. Erbaa Ziraat Odası, Erbaa Küçük Sanayi Sitesi, Erbaa Nakliyeciler Kooperatifi, Erbaa Şoförler Odası, Erbaa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Koop Başkanları tarafından ortak yapılan yazılı basın açıklamasında; "Halkla iç içe olması sebebiyle ilçemizde kısa sürede halkın sevgisini kazanmayı bildi, başarılı ve çalışkan olan kaymakamımız başta sağlık alanında olmak üzere, eğitim, sanayi, tarım ve ilçemizin kalkınması, tanınması için gecesini gündüzüne katarak çalışmalar yapmış, ilçemizde ilk defa sivil toplum kuruluşlarının bir araya gelmesine vesile olmuştur. Sivil toplum kuruluşları olarak Erbaa Kaymakamımızın; herkese eşit mesafede olduğunu, Kaymakamlık makamını herkese açık tuttuğunu, halkımızın sorunlarının birlik beraberlik içerisinde çözülmesi gerektiğini ve ona göre kamuoyu oluşturduğunu, devletimizi köylerimizde kasabalarımızda ve ilçemiz de en iyi şekilde temsil ettiğini yakinen gördük. İlçemizin birçok kesimini temsil eden sivil toplum kuruluşları olarak kaymakamımızın ilçede görevine devam etmesi için devletimizi temsil eden yetkililerimizin gereğini yapmalarını istiyoruz" ifadelerine yer verildi. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İçişleri Bakanlığı Abdulkadir Demir Erbaa Tokat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title