Haberler

Kaymakam Ada, Başarılı Sporcuları Ödüllendirdi

Pasinler Kickboks takımı Isparta’da katıldığı Türkiye Şampiyonasında ikincilik ve üçüncülük elde ettiler.

Pasinler Kickboks takımı Isparta'da katıldığı Türkiye Şampiyonasında ikincilik ve üçüncülük elde ettiler. Dereceye giren sporcular Kaymakam Ali Ada tarafından ödüllendirildi.

Pasinler Kickboks takımı geçtiğimiz 22-30 Temmuz tarihlerinde Isparta'da düzenlenen Türkiye Şampiyonasına katılarak ikinci ve üçüncülük elde ettiler. Türkiye Şampiyonasında Büyük Bayanlarda Ahunur Torba ikinci olurken, Yıldız Erkeklerde ise Batuhan Tekgül üçüncü oldu. Başarılı sporcuları makamında kabul eden Pasinler Kaymakamı Ali Ada, başarılarından dolayı sporcuları ödüllendirdi.

Kaymakam Ali Ada, "Kickboks takımımız Türkiye Şampiyonasında ilçemizin ismini başarıya taşıyan sporcularımızı tebrik ederim. İlçede spora vermiş olduğumuz desteğin ardından sporcu gençlerimizin başarılı bir şekilde dönmesi bizleri fazlasıyla mutlu etmiştir. Başarıyı her zaman ödüllendirmeye çalıştık. İlçemizde bir dalda değil sporun her dalında başarılı bir ilçe olmak için sporculara desteklerimiz devam edecek." dedi.

Pasinler Kickboks Takımı Antrenörü Tamer Çam ise, "İlçe kaymakamımızın destekleriyle Isparta'da düzenlenen Türkiye Şampiyonasına katıldık. İki öğrencimiz Türkiye Şampiyonasında ikinci ve üçüncü oldular. Bizleri gururlandırdılar. Desteklerinden dolayı İlçe Kaymakamımız Ali Ada beyefendi olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim." dedi.

Daha sonra İlçe Kaymakamı Ali Ada, sporcular ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Pasinler Isparta Türkiye Ali Ada Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title