Haberler

Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar Vali Kahraman'ı Ziyaret Etti

Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar ve yönetim kurulu üyeleri Vali Süleyman Kahraman’ı makamında ziyaret ettiler.

Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar ve yönetim kurulu üyeleri Vali Süleyman Kahraman'ı makamında ziyaret ettiler. Makamda gerçekleşen ziyarette Ergan Dağı Kayak Merkezi'nde yapılan çalışmalar ele alındı.

Vali Süleyman Kahraman, Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar, Kayak Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Pehlivan, Fatih Kıyıcı, Genel Sekreter Necip Fazıl Kishalı, Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burak Mumcu, Mahalli İdareler Müdürü Salih Kara, MÜSİAD Erzincan Şube Başkanı Murat Yurt'u makamında kabul etti. Ziyarette Vali Yardımcısı Fatih Kaya'da hazır bulundu. Ergan Dağı Kayak Merkezi hakkında bilgi alış verişinde bulunan heyet, Ergan Dağı Kayak Merkezindeki yatırımlar ve çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Türkiye ve Dünya'da kayak sporunun önemi, Ergan Dağı'ndaki kayak potansiyeli ile ilgili bilgi veren Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar, Ergan Dağı'nın, Kayak federasyonu tarafından yaptırılan incelemeler ile dünyanın en iyi pistlerinden birine sahip olduğunun ve bunu raporladıklarını söyledi. Erzincan halkının Ergan Dağı'nı sahiplenmesi durumunda, çok kısa bir sürede Erzincan'ın kalkınmasında en önemli potansiyelin kayak olabileceğini söyleyen Yarar, yaklaşan yeni sezonun Ergan Dağı için hayırlı olmasını diledi.

Ergan Dağı Kayak Merkezinde yapılan çalışmalar ile çok daha iyi bir hale geleceğini, yapılacak doğru yönlendirmeler ve aktiviteler ile yatırımların artacağını ve kayak merkezinin canlanacağını dile getiren Valimiz Sayın Süleyman Kahraman, yaptıkları katkılardan dolayı, Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar ve Kayak Federasyonun Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Kahraman Erol Yarar Erzincan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title