Haberler

Karşıyaka'da 7'den 77'ye Yeni Yıl Coşkusu

Karşıyaka’da yeni yıl coşkusu erken başladı.

Karşıyaka'da yeni yıl coşkusu erken başladı. Karşıyaka Belediyesi bünyesindeki Bilge Çınarlar Kulübü ile Okul Öncesi Eğitim Sınıfları, kendi aralarında düzenledikleri kutlamalarla 2013'ü uğurladı.

İlk tören 60 yaş ve üzeri Karşıyakalılardan oluşan Bilge Çınarlar Kulübü'nde yapıldı. Latife Hanım Köşkü bahçesinde gerçekleştirilen kutlamaya Belediye Başkanı Cevat Durak da katıldı. Kulüp bünyesinde kurdukları korolarda Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği kurslarına katılan üyeler, hep birlikte şarkılar söyleyip coşkuyu arttırdı.

Yılbaşı pastasını Başkan Durak'la birlikte kesen Bilge Çınarlar 2014 yılının da aynı güzellikte geçmesi dilediğinde bulundu. Başkan Durak ise, yeni yılın öncelikte barış ve huzur getirmesini dileyerek, "Cumhuriyet'i sizler bir ucundan tutarak, bugünlere getirdiniz. Bizler de yaşatmaya çalışıyor, yeni filizler yetiştiriyoruz. Sizler, hepiniz birer değersiniz" dedi.

KÖŞK BAHÇESİNDE MİNİK SÜRPRİZ

Başkan Durak Latife Hanım Köşkü'nde gerçekleşen yılbaşı kutlamasından ayrılırken ise, bir sürprizle karşılaştı. Latife Hanım Köşkü Anıevi'ni gezmek üzere Urla'dan gelen İYTEV Yücel Tonguç Koleji öğrencileri, Belediye Başkanı Durak'ı bir anda karşılarında görünce, önce şaşırdılar. Sonra boynuna sarılarak, öpücüklere boğdular.

OKULDA PASTALI KUTLAMA

Karşıyaka Belediyesi'nin İsmail Cem ve Bülent Ecevit Kültür merkezlerindeki "Okul Öncesi eğitim" sınıfları da yeni yılı erken kutladı. Zübeyde Hanım Mahallesi'ndeki İsmail Cem Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen kutlamada salon özel süslendi, palyaçolar minikleri eğlendirdi. Yüzlerini boyayan, farklı giysiler giyen 5-6 yaş grubu öğrencileri müzikle birlikte oyunlar oynadı, ikramlardan yedi. Yılbaşı pastasını hep birlikte kesen minikler güzel bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Babacan Durak Latife Hanım Karşıyaka Yılbaşı Yerel Haberler

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları! Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 1 Haziran Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Hamas'tan Biden'ın açıkladığı ateşkes teklifine yanıt: Her türlü teklifi olumlu şekilde karşılamaya hazırız

Hamas'tan Biden'ın açıkladığı ateşkes teklifine yanıt: Her türlü teklifi olumlu şekilde karşılamaya hazırız

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title