Haberler

Karatay Soyal Bilimler Lisesi Kütüphanesi Zenginleştirildi

Konya'nın merkez Karatay ilçesi sınırları içerisinde eğitim faaliyetini sürdüren Türk Telekom Erol Güngör Sosyal Bilimler Lisesi'ne kazandırılan kütüphane düzenlenen törenle açıldı.

Konya'nın merkez Karatay ilçesi sınırları içerisinde eğitim faaliyetini sürdüren Türk Telekom Erol Güngör Sosyal Bilimler Lisesi'ne kazandırılan kütüphane düzenlenen törenle açıldı.

Düzenlenen törene, Karatay Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, İl Müftüsü Şükrü Özbuğday, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Ergun, Okul Müdürü Mustafa Karabacak, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Programda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Ergun, Karatay'ın her geçen gün yeni okullar ve güzel imkanlara kavuştuğunu belirterek, Karatay'da faaliyet gösteren tüm okullara kütüphane ve 1000'er adet kitap kazandıran Karatay Belediyesi'ne teşekkür etti.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ise, ilçede eğitim seviyesinin yükseldiğini ifade ederek Sosyal Bilimler Lisesinin bulunduğu alanda 10 yıl öncesine kadar hiçbir şey olmadığını, şimdilerde ise Karatay Üniversitesinin kurulduğu bu alanda liseler kampüsünün oluştuğunu söyledi. Okulların eksikliklerinin tamamlanması noktasında ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini vurgulayan Hançerli, her okula kütüphane yapılarak kitap vermenin yanı sıra eğitime kazandırılan spor salonlarının tamamlandığında İlçe Milli Eğitimin hizmetinde olacağını belirtti. Karatay Kaymakamı Mustafa Altıntaş ise, Karatay Belediyesi'nin milli eğitime katkısının fazla olduğunu ifade ederek Başkan Mehmet Hançerli ve ekibine teşekkür etti.

Konuşmaların ardından okul kütüphanesine katkılarından dolayı Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli'ye Okul Müdürü Mustafa Karabacak tarafından plaket verildi ve kütüphanenin açılışı protokol mensupları tarafından yapıldı. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Hançerli Türk Telekom Karatay Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title