Haberler

Karatay'da Mahalle İftarları Başladı

Yeni bağlanan mahallelerde iftar programları düzenleyen Konya’nın merkez Karatay İlçe Belediyesi, ilk iftar programını İsmil Mahallesinde gerçekleştirerek yaklaşık 2 bin kişiyi iftarda buluşturdu.

Yeni bağlanan mahallelerde iftar programları düzenleyen Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediyesi, ilk iftar programını İsmil Mahallesinde gerçekleştirerek yaklaşık 2 bin kişiyi iftarda buluşturdu.

İsmil Lisesi bahçesinde düzenlenen iftar programına AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Kamil Şentürk, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ve Yönetim Kurulu Üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda mahalle sakinleri katıldı.

İftar yemeği öncesi konuşan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, İsmil'e yapılan hizmetlerden bahsetti. 10 kilometreye yakın asfalt çalışması olduğunu kaydeden Hançerli, asfaltlama çalışmalarını devam edeceğini belirterek, çocuk bahçeleri, oyun alanları ve 76 bin metrekarelik park alanıyla birlikte farklı çalışmaların yapılacağını söyledi. İsmillilere bir de Pazar Market müjdesi veren Başkan Hançerli, 9 Temmuz'da ihalesi yapılacak Pazar Marketin yıl içerisinde yapımının tamamlanacağını belirtti. Bu tür sosyal projelerle birlikte olmaya devam edeceklerini dile getiren Hançerli, bir taraftan fiziki çalışmalar devam ederken bir taraftan da sosyal çalışmalara ağırlık verileceğini sözlerine ekleyerek İsmillilerin Ramazan ayını tebrik etti.

AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ise, İsmil Mahalle sakinleriyle birlikte iftar açmanın kendilerini memnun ettiğini belirterek, böyle bir organizasyon düzenleyerek birlik beraberlik havası oluşturan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli'ye teşekkür etti. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Hançerli Karatay Konya İsmil Yerel Haberler

İsrail'den yeni ateşkes hamlesi! Mısır ve Katar'a teklif iletti

İsrail'den yeni ateşkes hamlesi! Mısır ve Katar'a teklif iletti

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title