Haberler

Kapaklı Devlet Hastanesi İçin Düğmeye Basıldı

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz’ün girişimleri sonucunda Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu’nun isteği üzerine Kapaklı Devlet Hastanesi arazisi için inceleme yapıldı.

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz'ün girişimleri sonucunda Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu'nun isteği üzerine Kapaklı Devlet Hastanesi arazisi için inceleme yapıldı.

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Yavuz Akbulut, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Seyit Ali Gümüş, Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü İdari ve Mali İşler Müdürü Tolga Atasever ve beraberindeki heyet, Kapaklı Devlet Hastanesi inşaatı için, Kapaklı Mezarlığı arkasında bulunan yaklaşık 30 dönümlük arazide incelemelerde bulundu.

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Yavuz Akbulut, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Seyit Ali Gümüş, Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü İdari ve Mali İşler Müdürü Tolga Atasever ve beraberindekiler, Kapaklı'da arazi incelemelerinin ardından yapımı devam eden Saray Devlet Hanstanesi inşasını incelemek üzere Saray'a gittiler.

Saray Kaymakamı Alp Arslan, Saray Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Levent Alper, Saray Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü İsmail Çamyeşil'den Saray Devlet Hastanesi'yle ilgili bilgi aldılar. Daha sonra hep birlikte öğle yemeğine geçtiler.

Burada gazetecilerin sorularını cevaplayan Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Yavuz Akbulut, "Kapaklı Devlet Hastanesi'nin şuanda bulunduğu yer ile ilgili halktan gelen bir takım şikayetler neticesinde yeni bir alana hastane yapma çalışmamız oldu. İki yıldır Sayın Valimiz ve Kaymakamlarımız ile birlikte bunun altyapı çalışmasını yapıyorduk. Bakanlığımıza da bu konuyla ilgili resmi olarak talebimizi ilettik. Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (ÇOSB) hastanemize karşılık Kapaklı'da hastane yapmak için arazi incelemesinde bulunduk. Sağlık Bakanlığı tarafından Saray'da yapılan hastanede incelemelerde bulunduk. Eğer uygun görülürse Saray'da ki hastanenin bir benzerini de Kapaklı'da yapmak istiyoruz." dedi.

Kapaklı'da yapılacak devlet hastanesinin inşaatının ÇOSB tarafından yapılacağı gibi söylentiler olduğunun sorulması üzerine, Akbulut, "Şuan resmi bir protokol yapmadık ama görüşmeler yapıyoruz. Resmiyete bağladığımız zaman bununla ilgili açıklamayı Valimiz, Bakanımız ve Yerel Yöneticilerimizin de olduğu bir programla halkımıza duyururuz" ifadelerini kullandı.

Burada yenilen yemek ve sohbetin ardından kaymakam Gürbüz ve kaymakam Arslan Saray Kaymakamlık makamına geçtiler. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Ali Gürbüz Enver Salihoğlu Tekirdağ Kapaklı Yerel Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title