Haberler

Kahramanmaraş'ta Yol Verme Kavgası: 4 Yaralı

Yol verme üzerine çıkan kavgada yaralanan 4 kişi, hastanede tedavi altına alındı.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen yol verme kavgasında 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Kayabaşı Mahallesi Kanlıdere Caddesi üzerinde, plakası ve sürücüleri öğrenilemeyen iki otomobilin karıştığı yol verme kavgasında, Suriyeli ve Türk vatandaşlar arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine 2'si darp ile 2'si de bıçaklanmak suretiyle 4 kişi yaralandı.

Yaralılar 112 Acil Servis ekiplerince Necip Fazıl Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Çıkan tartışma üzerine olay yerine gelen İl Emniyet Müdürü Ümit Yaşar Adalar, konuya ilişkin polis ekiplerinden bilgi aldı, vatandaşlarla görüştü.

Adalar yaptığı açıklamada, Suriyeli ve Türk vatandaşlar arasında yol verme yüzünden aralarında tartışma çıktığını, daha sonra tartışmanın kavgaya dönüştüğünü söyledi.

Yaralıların durumunun iyi olduğunu, her iki taraftan da mağdurların bulunduğunu, Suriyeliler'in polisler tarafından yakalandığını ve tahkikatın devam ettiğini bildiren Adalar, şunları kaydetti:

"Kaçan bir aracın olduğu söyleniyor. Ekiplerimiz o aracı arıyor. En kısa zamanda onu yakalacayacağız. Polisimiz olaya el koydu, şu anda herhangi bir sıkıntı yok. Vatandaşlarımızı sağduyu ve anlayışa devam ediyorum. Vatandaşlarımızın can güvenliği bizim birinci önceliğimizdir. Köşede kalmış parklarda bu tür olaylara karşı, önlem amaçlı takviye ekiplerimiz de görev yapıyor. Bu tür parkları da sık sık kontrol ediyoruz. Buna benzer olayların meydana gelmemesi için de elimizden geldiğince gayret gösteriyoruz."

Adalar, kavga neticesinde 2 darp, 2 de bıçakla yaralama olduğunu, yaralamaların yüzeysel sıyrıklar şeklinde olduğunu sözlerine ekledi. - Kahramanmaraş

Kaynak: AA / Yerel

Necip Fazıl Kısakürek Kahramanmaraş Kayabaşı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title