Haberler

Kadir Topbaş'tan Gemiciler Camisi'ne Halı Yardımı

Çaycuma’ya bağlı Gemiciler Mahallesi Gedikler Camii’sine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş halı yardımında bulundu.

Çaycuma'ya bağlı Gemiciler Mahallesi Gedikler Camii'sine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş halı yardımında bulundu.

Gemiciler Mahallesi Muhtarı Mehmet Deniz'in girişimleri ile 1996 yılında yapılan mahalle camisinin ihtiyacı olan halılar yenilendi. Camiye halı yardımında bulunan kişinin İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş olduğu öğrenildi. Mahalle sakinlerinin halı sıkıntısını kendisine dile getirmesi üzerine harekete geçtiklerini ifade eden Muhtar Deniz, "Halı ihtiyacını karşılamak için söz verdim. Emekli Edirne Valisi Dursun Ali Şahin ile bir arkadaşlığımız bulunmaktadır. Valimiz emekli olmadan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kadir Topbaş'ı arayarak bize yardımcı olması konusunda ricada bulundu. Daha sonra Sayın Topbaş iki katlı camimizin halı ihtiyacı karşıladı. Bu konu için sekiz ay koşturdum ve sözümü yerine getirdim. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden meclis kararı ile camimize temin edilen halıların döşeme işini bitirdik. Bu vesile ile camimize katkı sağlayan Edirne eski Valisi Dursun Ali Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İşadamı Kadir Alagöz, AK Parti Zonguldak Milletvekillerimiz Hüseyin Özbakır, Faruk Çaturoğlu ve Özcan Ulupınar, ve AK Parti İlçe Başkanımız Ahmet Çolakoğlu ve ismini sayamadığım hayırseverlere çok teşekkür ediyorum. Camimiz inşallah bu yılda yine hayırseverlerin katkıları ile doğalgaza geçecek" diye konuştu.

Gedikler Camii İmamı Serkan Uslu da, "Hayır yapanlardan Allah razı olsun. Yeni halılarımızı sayesinde cemaatimiz daha rahat ibadetini yapacaktır "dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kadir Topbaş Mehmet Deniz Çaycuma Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title