Haberler

Kadıköy'de Dostluklar Ramazan'da Pekişti

KADIKÖY Benim Platformu'nun Caddebostan sahilinde Ramazan boyunca organize ettiği iftar etkinliğine şu ana kadar 50 bine yakın insan katıldı.

KADIKÖY Benim Platformu'nun Caddebostan sahilinde Ramazan boyunca organize ettiği iftar etkinliğine şu ana kadar 50 bine yakın insan katıldı. Kadıköy Benim Platformu Başkanı Faruk İbrahim Özbek, "Amacımız farklı yaşam biçimlerine sahip insanlar arasındaki dostluğu, kardeşliği pekiştirmekti. Ramazan'ın bitmesine sayılı günler kala bu amacımıza ulaşmanın mutluluğu içerisindeyiz. İnşallah gelecek yıllarda da bu iftarlarımız sürecek" dedi.

Özbek, "Ramazan paylaşmak, dostluk, iyilik demektir. Bir ay boyunca çeşitli yerlerde kurulan iftar çadırları ihtiyaç sahiplerine destek olduğu gibi dostluğun ve dayanışmanın önemini de bir kez daha hatırlattı. İftar çadırları daha çok kentin işlek merkezleri ve daha dar gelirli vatandaşlarımızın yoğun yaşadığı semtlerle özdeşlesede bu yıl bu anlayışı kıran bir iftar etkinliği vardı. İstanbul'un hatta Türkiye'nin en güzide semtleri arasında gösterilen Caddebostan sahilinde organize edilen iftar etkinliği alışıla gelinen iftar etkinliklerinden farklı görüntülere sahne oldu. Sahilde paten kayan gençler de yaşlı teyzelerde iftar saati geldiğinde aynı sofrada oturup birlikte iftar açmanın mutluluğunu yaşadılar" diye konuştu.

"CADDEBOSTAN, RAMAZAN'DA ANADOLU YAKASININ FESHANESİ OLDU"

Etkinliği organize eden Kadıköy Benim Platromu Başkanı Faruk İbrahim Özbek, "Kadıköy en kozmopolit ilçelerimizin başında geliyor. Burada her görüşten her yaşam biçiminden insanımızı aynı sofralarda buluşturmayı amaçladık ve bu hedefimizde de başarılı olduk. İnsanlar birlikte iftar açtılar, sonrasında sohbet ettiler, telefon alışverişinde bulundular. Burada başlayan dostlukların süreceğine inanıyoruz. Her akşam organize ettiğimiz etkinliklerle insanların hoş vakit geçirmesini de sağladık. Caddebostan, Ramazan'da Anadolu yakasının Feshanesi oldu desek abartı olmaz. İlk defa bu iftar etkinliklerine geçen yıl başlamıştık. Bu yıl ikincisi oldu. İnşallah gelecek yıllarda da bu etkinliğimizi sürdüreceğiz. Çünkü insanların, Kadıköy'ün buna ihtiyacı var" diye konuştu. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

DOST Partisi Caddebostan Kadıköy Yerel Haberler

Pendik'te parçalanarak çöp konteynerlerine atılan cesedin kimliği belli oldu

Pendik'te parçalanarak çöp konteynerlerine atılan cesedin kimliği belli oldu

Refah'ta İsrail ile Mısır askerleri arasında çatışma! 1 asker hayatını kaybetti

Refah'ta İsrail ile Mısır askerleri arasında çatışma! 1 asker hayatını kaybetti

Görüntü Türkiye'den! Ağaçtaki dev yılanı görenler gerçek olduğuna inanamıyor

Görüntü Türkiye'den! Ağaçtaki dev yılanı görenler gerçek olduğuna inanamıyor

Bakmadan Geçme

Galatasaray Şampiyonluk gecesi ücretsiz mi, GS GALA girişler serbest mi ? #9917 #128250 Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 27 Mayıs Pazartesi 2024? #128250 Survivor iletişim oyununu kim kazandı, kaç kaç bitti, ödül ne? 27 Mayıs 2024 Pazartesi Survivor iletişim ödülünü kazanan hangi takım oldu? #128250 27-28 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor kim kazandı? 28 Mayıs Pazartesi Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? #128250 Survivor CANLI izle! 27 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? #128250 Kızıl Goncalar yeni bölüm yok mu, yeni bölüm bu hafta yok mu? #128250 27-28 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Yalan konusu ne, oyuncuları kim? (Kanal D)? Yalan uyarlama mı, yaşanmış hikaye mi (Kanal D)? #128250 Yalan canlı izle! 28 Mayıs Kanal D Yalan 1. bölüm canlı izle! Yalan son bölümde neler oldu? Kanal D canlı izle! İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 28 Mayıs Salı İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? #128250 KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 27-28 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! 28 Mayıs Salı yarın okullar tatil mi, okul yok mu? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Indiana Pacers Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! #127936
Kolanın peşinden cipse de yüzde 25 zam! 1 Haziran'dan itibaren geçerli olacak

Kolanın peşinden cipse de yüzde 25 zam! 1 Haziran'dan itibaren geçerli olacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title