Haberler

Kab Platformu Kahvaltıda Bir Araya Gedi

Kısa adı KAB olan Kur'an'ın Anlamıyla Buluşmak Platformu üyeleri Eskişehir'de düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

Kısa adı KAB olan Kur'an'ın Anlamıyla Buluşmak Platformu üyeleri Eskişehir'de düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

Kur'an'ın Anlamıyla Buluşmak Platformu, Eskişehir'de düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. 6 yıl önce kurulan ve merkezi İstanbul'da bulunan platformun vizyonu, Kur'an ve sünnet çizgisinden sapmadan, bilişim ve iletişim çağının tüm araç ve gereçlerini kullanarak, insanlığı doğruluğunda şüphe duyulmadan bilgi kaynaklarına yönlendirme, insanlığın maddi ve manevi sıkıntı ve bunalımlardan kurtulabilmesi için uygulanabilir ilahi reçete sunuyor.

Kahvaltıda konuşan KAB Platform Başkanı Av. İsmail Yıldız platform faaliyetlerine değinerek, "Geçtiğimiz yıllarda 600 bin insanımızı Hasan Tahsin Feyizli tarafından hazırlanan Feyzü'l Furkan Kur'an-ı Kerim Meali ile tanıştırdık. 2009 yılında aynı anda 41 ilimizde ilk kez düzenlenen Kur'an-ı Kerim'i ve Mealini Güzel Okuma Yarışması vasıtasıyla geniş kitlelerin Rabbimiz'in mesajıyla tanışmasına vesile olduk. Cezaevlerindeki mahkumlara da en zor günlerinde manen destek olması için ziyaret yaparak tefsirler hediye ettik" dedi.

KAB Platform Gene Sekreteri Abdurrahman Katlan da, "Platformumuza katılarakbize destek vermek isteyen herkese kapımız açıktır. Yaptığımız işin gerçek amacı Allah'ın varlığını ve birliğini herkese duyurmaktır. Kur'an'ın normal okunmasından ziyade anlamının da bilinmesi çok önemlidir" diye konuştu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Furkan Kur Eskişehir İstanbul Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title