Haberler

İstanbul Açı Okullarından Kocatepeli Miniklere Yardım

Güncelleme:

İstanbul Açı Okulları anasınıfı öğrenci velileri ve öğretmenleri; Mardin Artuklu Kocatepe İlkokulu anasınıfı öğrencilerine dost yardım elini uzattı.

İstanbul Eğitim ve Öğretim Faaliyetlerinde devam eden Açı okullarının Anasınıfı öğrenci velileri ve öğretmenleri; Mardin Artuklu Kocatepe İlkokulu anasınıfı öğrencilerine eğitici oyuncaklar, kırtasiye malzemeleri, ayakkabı, şort bot, tişört ile tüm öğrencilere çikolata ve meyveli şeker ile kışlık elbise desteğinde bulundular.

Kocatepe İlkokulu anasınıfı öğrencilerinin tamamına gönderilen kışlık giyecek ve kırtasiye malzemeleri anasınıfı öğretmeni tarafından giydirildi. Malzemelerini alan öğrenciler, Açı okullarındaki kardeşlerine kucak dolu sevgilerini ve sevinçlerini gönderdiler.

Anasınıfı öğretmeni Selma Salman, Açı okullarının gönderdiği malzemeler öğrencilerinin bir yıllık kırtasiye, oyuncak ve giysi ihtiyaçlarını karşıladığını söyledi. Salman Konuşmasının devamında: Açı okulları anasınıfı öğretmeni Roz Gençoğlun'a selamlarını ve sevgilerini ilettiğini söyledi.

Okul Müdürü Tekin Oruç'ta İstanbul'da Eğitim –Öğretim Faaliyetlerine devam eden Açı okulları yönetimine, anasınıfı öğretmenleri, Öğrenci velileri ve özellikle Yönetim kurulu başkanı Cem Uygun'a teşekkürlerini sunduğunu ve bu tür yardım ve desteklerin doğu batı kardeşliğinin daha pekiştireceğini, daha sağlam zeminde birlikteliği sağlayacağını ifade etti.

Kaynak: Haberler.Com / Yerel

Kocatepe İstanbul Mardin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title