Haberler

İnebolulular, Esenyurt Kaymakamı ve Belediye Başkanını Ağırladı

Kastamonu İnebolulular Derneği, Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci ile Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nu ağırladı.

Kastamonu İnebolulular Derneği, Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci ile Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nu ağırladı.

Programda İnebolulu Esenyurt Belediye Başkan Danışmanı Murat Cebecioğlu da hazır bulundu. Kahvaltıda sohbet eden Kaymakam İnci ve Başkan Kadıoğlu, Esenyurt'taki İneboluluların talep ve önerilerini dinledi.

Dernek yönetimi, Esenyurt'ta gerçekleştirilen hizmet ve projeler için Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'na teşekkürlerini belirtti. Dernek merkezini ziyaret ettikleri için de memnuniyet duyduklarını dile getiren İnebolulular, "Her zaman yanınızda olup sizlere destek sağlayacağız" dedi.

Başkan Kadıoğlu, "Bugün burada bizleri ağırlayan siz değerli hemşehrilerimle birlikte olmaktan büyük mutluluk duydum. Esenyurt'ta bulunan her dernekle iletişim halindeyiz. Sizlerin sıkıntısı, bizim sıkıntımızdır. Yönetim olarak daima sizlerin rahat ve huzurlu yaşam koşullarınız için hizmet ediyoruz. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin" dedi.

Kaymakam Ekrem İnci ise, "Esenyurt'ta böyle değerli bir başkan ve vatandaşlarla beraber olmak tarif edilemez bir mutluluk. Birlikteliğin pekiştiği bu gibi programlara değerli Belediye Başkanımız ile katılmak, sizlerle tanışıp bire bir sorun ve sıkıntılarınızı dinlemek, beraberinde daha iyi hizmetler getiriyor. Birliğimiz daim, soframız bereketli olsun" diyerek duygu ve düşüncelerini dile getirdi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necmi Kadıoğlu Ekrem İnci Kastamonu Esenyurt Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title