Haberler

İmişçi'ye Veda Yemeği

Silifke Emniyet Müdürlüğü görevini yürütürken Mersin Emniyet Müdürlüğü (KOM) Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevine atanan Volkan İmişçi’ye veda yemeği düzenlendi.

Silifke Emniyet Müdürlüğü görevini yürütürken Mersin Emniyet Müdürlüğü (KOM) Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevine atanan Volkan İmişçi'ye veda yemeği düzenlendi.

Bahçesaray Düğün Salonu'nda düzenlenen veda yemeğine Silifke Kaymakamı Fatih Damatlar, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Hakan Sayılan, Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, Cumhuriyet Başsavcısı Zeki Vatan, Adalet Komisyon Başkanı Saim Nergiz, Baro Temsilcisi Mehmet Duman, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kaynar, Silifke Güvenlik Hizmetleri Destekleme Derneği Başkanı Hasan Mazlum Kirişçi, Yeşilovacık Belediye Başkanı İhsan Küpük, Göksu Sulama Birliği Başkanı Durhasan Akarca, Atayurt Hal Derneği Başkanı Ali Türe, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı ile Yeni Silifke Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Zahide Doğan, şehit aileleri, gaziler ve yakınları ile Emniyet Müdürlüğü personeli ve eşleri katıldı.

Yıldırım, yemeğin açılışında yaptığı konuşmada, "Sizlerinde bildiği üzere, ilçemizin genel güvenlik ve asayişini sağlamak ve her daim vatandaşlarımızın hizmetinde bulunmak emniyet güçleri olarak bizim asıl görevimizdir. Bu hizmetlerimize ilişkin sorunların çözümünde bizlere yapmış olduğunuz yardımlar ve göstermiş olduğunuz hoşgörüden dolayı öncelikle siz değerli Silifke eşrafına teşekkür ediyoruz. Bu gün burada, bu güne kadar Silifke İlçe Emniyet Müdürü olarak sizlere hizmet etmekten büyük onur duyan ve halen Mersin KOM Müdürümüz olarak görev yapan, Silifke Emniyet Teşkilatımızın abisi Volkan İmişçi'yi ağırlamaktan gurur duyuyoruz. Sayın Müdürümüzü sizlere anlatmayacağım, çünkü görüyorum ki sizler onu bizlerden daha iyi tanıdığınızı bu salonu doldurarak görmektesiniz. Bizler Emniyet Teşkilatı olarak kendisine şu şekilde seslenmek istiyoruz; Eski bir dost gibi hatırla bizi, artık bir selamın bile yeter, eğer unutursan eski günlerimizi, adımızı ara sıra ansan da yeter. Bugüne kadar hukuktan ayrılmadan hizmet eden, bizlerden sevgisini, saygısını, şefkat ve muhabbetini esirgemeyen Sayın Emniyet Müdürümüz ve abimiz Volkan İmişçi, saygıdeğer eşi Figen İmişçi, Silifke İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli olarak çok teşekkür ediyor, yeni görevlerinde başarılar temenni ediyor ve Allah utandırmasın diyoruz" dedi.

Volkan İmişçi ise konuşmasında, 27 Temmuz 2010 tarihinde başladığı Silifke Emniyet Müdürlüğü görevini, Mersin KOM Şube Müdürü olarak atanması sebebiyle hem hüznü ve hem de sevinci bir arada yaşayarak sonlandırdığını belirtere, şunları söyledi:

"Göreve başladığım ve görev yaptığım 3 yıl 5 aylık süre içerisinde Silifke'de vatandaş memnuniyetini esas alarak kanunların vermiş olduğu yetki çerçevesinde görev sorumluluğu ve bilinci içerisinde Silifke halkının huzur ve güvenliğini sağlamayı hedef aldım. Bu hedefin gerçekleşmesi için görev arkadaşlarımla birlikte gece-gündüz demeden canla başla görev yapmanın huzur ve mutluluğunu yaşadım. Görev yaptığım süre içerisinde bizlerden desteğini esirgemeyen Sayın Kaymakamımıza, Görev arkadaşım Garnizon Komutanıma, belediye başkanıma, başsavcıma ve tüm ilçe şube müdürlerimize, bu görevde benim yanımda bulunan tüm meslektaşlarıma ve onları destekleyen eşlerine, tüm çalışmalarımda emniyet teşkilatımızı destekleyen ve her zaman arkamda olduklarını hissettiğim, Emniyet Hizmetleri Derneği Başkanımız Hasan Mazlum Kirişçi'ye ve dernek üyelerine, her zaman en güzel anılarımızla hatırlanmamızı sağlayan Silifkemize ve Silifke halkına, esnafına, benimle birlikte yaprak misali yer değiştiren ancak hiçbir zaman yakınmayan sevgili eşime ve çocuklarıma sonsuz teşekkür ederim. Benden aldığı bayrağı daha da ileriye taşıyacağına inandığım sevgili kardeşim Soner Yıldırım'a da yeni görevinde başarılar dilerim."

Silifke Kaymakamı Fatih Damatlar ise, Silifke'de görev yaptığı süre içerisinde Müdür İmişçi ile görev yapmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Soner Yıldırım Fatih Damatlar Silifke Mersin Yerel Haberler

title