Haberler

İlköğretim Haftası Anafartalar'da Kutlandı

2015-2016 eğitim öğretim yılının başlaması ile birlikte İlköğretim Haftası da kutlandı.

2015-2016 eğitim öğretim yılının başlaması ile birlikte İlköğretim Haftası da kutlandı.

Ödemiş Hükümet Meydanında başlayan kutlama programı Anafartalar İlkokulunda devam etti.

Hükmet Meydanı'ndaki törene Ödemiş Belediye Başkan Vekili Hasan Gürgen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat İçel, okul müdürleri, öğrenciler ve öğretmenler, milli eğitim müdürlüğü çelengini Gazi Mustafa Kemal Atatürk anıtına sundu. Çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesiyle başlayan törene Kaymakam Celil Ateşoğlu, Garnizon Komutanı Binbaşı Hasan Yüzüak, Belediye Başkan Vekili Hasan Gürgen, İlçe Jandarma Komutan Vekili Yüzbaşı Göçen Özdemir, İlçe Emniyet Müdürü Ramazan Çankaya, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Okul Müdürü Orhan Pınartaşı açılış konuşmasını yaptı.

"TAKVİYE KURSLARIMIZ 3 EKİM'DE BAŞLAYACAK"

İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat İçel şunları ifade etti: "Ödemiş'te yaklaşık bin 400 öğretmenimiz ile 20 bin öğrencimiz ders başı yapıyor. Bu dönemde önemsediğimiz en önemli konulardan biri öğrencilerimiz adına açacağımız takviye kurslarımızdır. Öğrencilerimizin üst sınavlara hazırlanması için takviye kurslar dediğimiz yani destekleme ve yetiştirme kurslarımızı açacağız. Kurslarımız mümkünse hafta içi ve hafta sonları olacak. Örgün eğitimdeki yani eğitimini sürdüren öğrencilerimiz kendi okul müdürlüklerine, eğitimini tamamlamış ancak sınava girecek olan öğrencilerimiz de Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüze başvuru yaparak kurslarda kursiyer olabilecekler. Bugünden itibaren başvuruların yapılmasını talep ediyoruz. 1 Ekim'e kadar yapılan başvurular sonucunda 3 Ekim'de takviye dediğimiz kurslar başlayacak. Velilerimizden çocukları ile daha yakından ilgilenmelerini öğretmen arkadaşlarımız ile koordinasyon sağlamalarını istiyoruz. Kurslara gelecek öğrencilerimizin ailelerinde de çocuklarını desteklemelerini daha fazla ilgi göstermelerini istiyoruz. Yeni dönemde tüm öğretmenlerimize, eğitim çalışanlarımız ile öğrencilerimize başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun."

"1400 ÖĞRETMEN, 20 BİN ÖĞRENCİ CİDDİ RAKAMLAR"

Kaymakam Celil Ateşoğlu da "İlçemizde bin 400 öğretmenimiz ve 20 bin öğrencimiz ders başı yapmaya başladı. Bu rakamlar çok ciddi rakamlardır. Devletimiz öğrencilerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılamak için elinden gelen her şeyi yapmaktadır. Bugün burada Anafartalar İlkokulunda bende öğrencilik yıllarımı anımsadım. Benimde ortaokulumun ismi Anafartalar'dı. Ödemiş'te bu okulumuzda da öğrenci fazlalığımız var. Onun için sabahçı öğlenci sistemi bu okulumuzda devam ediyor" diye konuştu.

"ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEMDE ZAFER MAHALLESİNE OKUL KAZANDIRIRIZ"

Zafer Mahallesine'de okul müjdesi veren Ateşoğlu şöyle devam etti: "Zafer Mahallemizde bir okulumuzun olamamasından dolayı o mahalleden öğrencilerimiz bu okulumuzu da geliyor. Önümüzdeki günlerde Zafer Mahallesi'nde okul yapımına inşallah başlarız. Önümüzdeki dönemde okullarımızı rahatlatmış oluruz. Yeni dönemde öğrencilerimize, öğretmenlerimize, okul müdürlerimize başarılar diliyorum."

Konuşmaların ardından okul öğrencilerinden Meryem Koç, Esma Bozdoğan, Bilge Köroğlu, Cemre Akgül günün anlam ve önemini belirten şiirlerini okudu. Öğrenci Yusuf Ege Bodur, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ün eğitim ile ilgili söylediği sözleri okuması törendekileri duygulandırdı. Program sandalye oyunu, kaşıkta yumurta taşıma ve çuval yarışması ile devam etti. Yarışmalarda birinci gelen öğrencilere protokol tarafından ödülleri verildi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Celil Ateşoğlu Ödemiş Yerel Haberler

Benzine ve motorine indirim geliyor

Benzine ve motorine indirim geliyor

Farah Zeynep Abdullah'tan Mehmet Ali Erbil'in ekrana dönmesine tepki

Farah Zeynep Abdullah'tan Mehmet Ali Erbil'in ekrana dönmesine tepki

Kuş gribinde ilk ölümcül vaka! DSÖ'den 'Hazır olun yeni pandemi geliyor' uyarısı

Kuş gribinde ilk ölümcül vaka! DSÖ'den "Hazır olun yeni pandemi geliyor" uyarısı

Bakmadan Geçme

8 Haziran hangi burç? 8 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 8 Haziran tarihi hangi burç olur? TRT1 CANLI YAYIN AKIŞI | TRT1 yayın akışında neler var? TRT 1 CANLI İZLE DİLAN POLAT CEZAEVİNDE DEĞİL Mİ? Dilan Polat evinde mi, nerede, olay ne? BENZİN İNDİRİM VAR MI? Akaryakıtta DEV indirim! Benzin motorin indirim mi var, kaç TL? YKS GİRİŞ BELGESİ NEREDEN, NASIL ALINIR 2024? TYT-AYT ne zaman, saat kaçta? YKS GİRİŞ BELGESİ EKRANI! A H5N2 virüsü nedir? A H5N2 virüsü belirtileri neler? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 8 Haziran Perşembe Survivor yeni bölüm! SINAVA GİRMEDEN ÖNCE OKUNACAK DUA! TYT-AYT sınavı öncesi hangi dualar okunur? #9997 Üniversite sınavı öncesi okunacak dualar! Dünya Sağlık Örgütü'nden uyarı! Yeni bir salgın mı geliyor? Kuş gribinde ölümcül vakalar arttı mı? 6 HAZİRAN BURÇ YORUMU | Burçları bugün neler bekliyor? AŞK, PARA, SAĞLIK , KARİYER… 6 HAZİRAN 2024 PERŞEMBE YAYIN AKIŞI! Bugün televizyonda ne var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW GELİNİM MUTFAKTA 6 HAZİRAN 2024 CANLI İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128250 6 Haziran Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 8 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Akşener ile Erdoğan görüşmesi detayları! Meral Akşener ile Cumhurbaşkanı Erdoğan neler konuştu?
Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Akşener'in Beştepe'deki görüşmesine ilk yorum

Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Akşener'in Beştepe'deki görüşmesine ilk yorum

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title