Haberler

İletişim Fakültesi'nin 40. Yılı Kutlandı

Ege Üniversitesi(eü)iletişim Fakültesi'nin 40. Kuruluş Yılı Onuruna Personel Yemeği Düzenlendi. Gecede, Eü İletişim Fakültesi Çatısı Altında 20 ve 25 Yıl Görev Yapanlar ile Fakülte Kadrosundan Emekli Olan Akademik ve İdari Personele Plaket Verildi.

Ege Üniversitesi(EÜ)İletişim Fakültesi'nin 40. kuruluş yılı onuruna personel yemeği düzenlendi. Gecede, EÜ İletişim Fakültesi çatısı altında 20 ve 25 yıl görev yapanlar ile fakülte kadrosundan emekli olan akademik ve idari personele plaket verildi.

Yaklaşık 150 kişinin katıldığı gecede açılış konuşmasını yapan EÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Bülend Göksel, İletişim Gakültesi'nde 20 yıl ve üzerinde emek veren akademik ve idari personele plaket verecekleri günün kendileri için çok anlamlı olduğunu belirtti. 25 yılını doldurduğu için plaket alan Prof. Dr. Göksel'e plaketini EÜ İletişim Fakültesi eski Dekanı Prof. Dr. Seyide Parsa verdi. EÜ İletişim Fakültesi'nde 20 yılı geride bırakan Prof Dr. Füsun Topsümer Kocabaş, Prof. Dr. Huriye Kuruoğlu, Yrd. Doç. Dr. Baki Can, Yrd. Doç. Dr. Sıdıka Yılmaz, Yrd. Doç. Dr. Hilmi Maktav ve Ruhsar Ahsun, fakültede 25 yıl ve üzerinde hizmet veren Prof. Dr. Konca Yumlu, Prof. Dr. Nimet Önür, Yrd. Doç. Dr. Ahmet İmançer, Yrd. Doç. Dr. Oğuzhan Kavaklı ve Uzman Münir Takpak, emekliye ayrılan Prof. Dr. Seyide Parsa, Öğretim Görevlisi Carol Yürür, Şef Adem Günaydın, Şef Selma Sözer, Şef Behice Kıray ve Şef Şükriye Takpak plaketlerini aldılar. Plaket töreninin ardından Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü tarafından, emekliye ayrılan Prof. Dr. Seyide Parsa için hazırlanan film gösterildi. Konuşmasını yaparken gözyaşlarını tutamayan Prof. Dr. Seyide Parsa, "Ege Üniversitesi dünyanın 50'nci, Türkiye'nin ise 5'inci büyük üniversitesidir. Eminim ki benden sonra görev yapacak arkadaşlarım meslek hayatlarında başarılı olacaklardır. Bana bu günlere gelmemde destek olan tüm meslek arkadaşlarıma ve bu gecenin hazırlanmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. Prof. Dr. Seyide Parsa'nın Türkiye'de Radyo-Televizyon alanında doçent olan ilk kişi olduğunu belirten EÜ İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nimet Önür, "Prof. Dr. Seyide Parsa mesleğinde ne kadar gelişirse gelişsin hiçbir zaman amatör ruhunu kaybetmedi. Sanki sürekli yetişeceği bir hedefi vardı. Onun tek amacı fakülteyi olabildiğince iyiye götürmekti. İletişim Fakültesi'ne önemli katkıları oldu. Bizlere çok güzel bir fakülte bıraktı. O, okulumuz için önemli bir aktör oldu" şeklinde konuştu.

Toplu Fotoğraf-1:(soldan sağa) Prof.Dr.Ahmet Bülend Göksel-Prof. Dr. Nimet Önür-Uzman Münir Takpak-Şükriye Takpak-Yrd.Doç.Dr Ahmet İmançer- Prof. Dr. Seyide Parsa-Adem Günaydın-Selma Sözer-Cemal Butay-Yrd. Doç. Dr. Oğuzhan Kavaklı-Ahmet Yürür Toplu Fotoğraf-2:(soldan sağa) Uzman Münir Takpak-Prof. Dr. Nimet Önür- Yrd.Doç.Dr Ahmet İmançer- Prof.Dr.Ahmet Bülend Göksel (YB-) 30.06.2008 11:08 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title