Haberler

İl Özel İdare Personeli İftar Yemeğinde Buluştu

Güncelleme:

Türkiye Yol-İş Sendikası İstanbul 2 No'lu Şube Başkanlığı tarafından düzenlenen ve her sene geleneksel hale gelen iftar yemeğinde Tekirdağ İl Özel İdare personeli buluştu.

İl Özel İdare personeli iftar yemeğinde biraraya geldi

Türkiye Yol-İş Sendikası İstanbul 2 No'lu Şube Başkanlığı tarafından düzenlenen ve her sene geleneksel hale gelen iftar yemeğinde Tekirdağ İl Özel İdare personeli bir araya geldi.

İl Özel İdaresi Yatırım ve İnşaat Müdürlüğü'nün bahçesinde gerçekleşen iftar yemeğine Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Yel, İl Genel Meclis Başkanı Orhan Perçinoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Başar, il genel meclisi üyeleri, il özel idaresi birim müdürleri, Türkiye Yol-İş Sendikası İstanbul 2 No'lu Şube Başkanı Necat Şevik, türkiye yol-iş sendikası istanbul 2 no'lu şube genel sekreteri hasan köseler, Türkiye Yol-İş Sendikası Tekirdağ İşyeri Baş Temsilcisi Mithat Aktaş, İşyeri Temsilcisi Orhan Güneş, İşyeri Temsilcisi Hüseyin Keser, Türkiye Yol-İş Sendikası Edirne İşyeri Baş Temsilcisi Çetin Yalınkılıç, Türkiye Yol-İş Sendikası Teşkilat Sekreteri Bahri Kadaoğlu, Türkiye Yol-İş Sendikası Sakarya Şubesi İşyeri Temsilcileri Bülent Dönde, Vedat Kadanalı, Selçuk Aynalı, sendika yetkilileri ve çok sayıda çalışan katıldı.

Emekli olan personele Tekirdağ Valisi Yerlikaya, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yel ve İl Genel Meclis Başkanı Perçinoğlu tarafından plaket verildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Başar Tekirdağ İstanbul Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title