Haberler

Hürsiad'ın İnşaat Komitesi Toplandı

Gaziantep Hür Sanayici ve İş Adamları Derneği (Hürsiad) Tarafından Oluşturulan 'İnşaat Komitesi' Üyeleri İlk Toplantısında Buluştu.

Gaziantep Hür Sanayici ve İş Adamları Derneği (HÜRSİAD) tarafından oluşturulan 'İnşaat komitesi' üyeleri ilk toplantısında buluştu.

İnşaat Komitesi Başkanı M. Akif Elbeylioğlu, dernek üyelerinin büyük bir kısmını oluşturan ve kentin önde gelen inşaatçılarından oluşan inşaat sektörüyle ilgili oluşturulan komitenin yapacağı toplantıların yararlı olacağına belirtti. Elbeylioğlu, "Üyelerimizin kendi aralarında kaynaşmalarını ve ticaret yapmalarını istiyoruz. Bu komite sayesinde kentimizde sektörle ilgili sıkıntıları gündeme getirerek, ilgili odalarla görüşüp fikir alışverişinde bulunacağız. Yine sektörle ilgili sıkıntıları ve çözüm yollarını rapor ederek yerel ve merkezi yönetimlere bildirilecek. Komite toplantılarında bölgemizin sektörle ilgili durumu rapor ederek, gelecekle ilgili planlar yapılacaktır. Sektörle ilgili üyelerimizin birlikteliklerini sağlayarak, gündemleriyle ilgili konularda bilirkişileri ilimize getirerek bilgilendirme seminerleri ve konferanslar organize etmek istiyoruz" dedi.

Elbeylioğlu, sonuç olarak insan hayatının vazgeçilmez parçası olarak kullanılan toplu konutlar, okullar, iş yerleri, köprü ve kavşaklar, boru hatları, barajlar, arıtma tesisleri gibi teknik inşaatlarda kaliteye önem verilmesi ve sıkıntıların giderilmesi adına komitenin verimli çalışmalar imza atacağına inandıklarını da sözlerine ekledi.

(HD-MEF-Y)

07.02.2008 19:12 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title