Haberler

Buzağılarına çocukları gibi bakıyorlar

Güncelleme:

Buzağılarına çocukları gibi bakıyorlar Yozgat'ın Çekerek ilçesinde hayvancılıkla uğraşan Tuğba Zergin, buzağılarına özenle bakıyor.

Buzağılarına çocukları gibi bakıyorlar

YOZGAT - Yozgat'ın Çekerek ilçesinde hayvancılıkla uğraşan Tuğba Zergin, buzağılarına özenle bakıyor. Her birine isim koyan Zergin, buzağılarını çocuklarından ayırt etmiyor.

Çekerek ilçesi Koyunculu köyünde eşi Mehmet Zergin ile yaklaşık 10 yıldır büyükbaş hayvancılıkla uğraşan Tuğba Zergin, hayvanlarına sevgiyle yaklaşıyor. Geçimlerini hayvancılık yaparak sağlayan Zergin çifti vakitlerinin büyük bir bölümünü hayvanlarına bakarak geçiriyor.

Buzağılarının bakımı ile yakından ilgilenen Tuğba Zergin, sabah erken saatte diğer hayvanların bakım işlemini tamamladıktan sonra buzağıların bakımları ile uğraşıyor. Ahır temizliğini yapan Zergin daha sonra buzağıların sabah, öğle, akşam yemlerini veriyor ve onlarla sevgi göstererek zaman geçiriyor.

Buzağılarını kendi evlatlarından ayırt etmediğini söyleyen Tuğba Zergin, "Eşimle birlikte köyde büyükbaş hayvancılık ve süt üreticiliğiyle uğraşıyoruz. Geçimimizi hayvancılıkla sağlıyoruz. Onları çok seviyorum, her birini evlatlarım gibi görüyorum, onlarla ilgileniyorum" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çekerek Yozgat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title