Haberler

Hayırseverlerin bağışları miniklere ulaştırıldı

Güncelleme:

Ordu Büyükşehir Belediyesi Sosyal Market'e hibe edilen oyuncaklar çocuklara dağıtıldı

Hayırseverlerin bağışları miniklere ulaştırıldı

Ordu Büyükşehir Belediyesi Sosyal Market'e hibe edilen oyuncaklar çocuklara dağıtıldı

ORDU - Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin Sosyal Market'ine, hayırsever vatandaşlar tarafından hibe edilen oyuncaklar çocuklara ulaştırıldı.

Ordu'da, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler'in girişimleri ile kurulan Sosyal Market, ihtiyaç sahiplerine ihtiyaçlarını giderme konusunda kolaylık sağlıyor. Büyükşehir Belediyesi markete sürekli olarak malzeme desteği sağlarken, firmalar ve hayırsever vatandaşlardan da destek geliyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlara yardımlarını ulaştırmak isteyen hayırseverler, bağışlarını Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin Sosyal Market hizmeti ile gerçekleştiriyor.

Bu çerçevede bir dernek ve hayırsever vatandaşlar tarafından hibe edilen oyuncaklar market raflarında yerini aldı. Oyuncakları çocuklarla buluşturmak isteyen Ordu Büyükşehir Belediyesi aracılık yaparak, kırsal mahallelerde bulunan anasınıfı öğrencilerine dağıttı. Bir kısım oyuncak ise markette bırakılarak aileleri ile birlikte markete gelen çocuklara veriliyor.

"Markette 800'den fazla ürün var, veren el alan eli görmüyor"

Sosyal Market'te incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, yapılan bağışlarda veren elin alan elin görmediğini, markette her yaştan insana hizmet ulaştırmaya çalıştıklarını söyledi. Güler, "Sosyal Marketimiz Türkiye'de online uygulaması olan tek hizmet. Burada ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Veren el alan eli görmüyor. Tüm ihtiyaçlarını adreslere teslim ediyoruz. Burada 800'den fazla ürünümüz var. Bu arada oyuncaklarımız da bulunuyor. Bu oyuncakları okullara dağıtıyoruz. Fırsat eşitliği olsun istedik, çocuklarımıza dağıtarak çocukluklarını en güzel şekilde yaşasın istedik. Bu anlamda 7'den 70'e bu hizmetleri ulaştırmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Oyuncakları aldıktan sonra sevinçlerini paylaşan çocuklar kendilerine hediyeleri ulaştıranlara teşekkür ettiler.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ordu Yerel Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title