Haberler

Hayır Çarşısı, Hayır Dualarıyla Açıldı

Toros Eğitim ve Kültüre Hizmet Derneği’nce, maddi durumu iyi olmayan öğrenciler yararına tertip ettiği geleneksel “Hayır Çarşısı”nın açılışı, Vali Hüseyin Avni Coş’un da katılımıyla gerçekleştirildi.

Toros Eğitim ve Kültüre Hizmet Derneği'nce, maddi durumu iyi olmayan öğrenciler yararına tertip ettiği geleneksel "Hayır Çarşısı"nın açılışı, Vali Hüseyin Avni Coş'un da katılımıyla gerçekleştirildi.

Adana Galleria Alışveriş Merkezi'nde düzenlenen açılışa Vali Hüseyin Avni Coş, Vali Yardımcısı Mustafa Yüksel Karadağ, Yüreğir Kaymakamı Turgut Subaşı, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, hayırseverler, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ve Elif Yılmaz adlı 4 yaşındaki minik bir kız çocuğunun İstiklal Marşı'nı ezbere okuması ile başlayan açılış töreninde, öğrencilere destek amacıyla kurulan "Hayır Çarşısı"nın faaliyet geçmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Vali Hüseyin Avni Coş yaptığı konuşmada, hayırseverlerin ilim ve irfan hizmetlerine sağladıkları maddi ve manevi katkının önemini vurguladı.

Toplumsal yardımlaşma, paylaşma ve dayanışma duygularının, bu Hayır Çarşısı ile pekiştirildiğine dikkat çeken Vali Coş, "Birlik ve beraberliğimizi güçlendiren, dayanışmamızı arttıran bu tür etkinliklerin ilimizde artarak sürmesini diliyor, bir araya geldiğimiz tüm hayırseverlere ve Toros Eğitim ve Kültüre Hizmet Derneği'nin değerli Başkan ve üyelerine, bu geleneksel etkinliklerinden dolayı yürekten teşekkür ediyorum" dedi.

Vali Coş konuşmasının ardından, Hayır Çarşısı'nın açılışını yaparak, stantları gezip, alışveriş yapan vatandaşlar ile sohbet etti. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Yüksel Karadağ Hüseyin Avni Coş Yüreğir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title