Haberler

Hava Şartları Çalışmayı Engelledi

Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gözetimindeki Korkuteli 100. Yıl Atatürk Stadyumu Çimlendirme Çalışması Havaların Yağışlı Geçmesiyle Beklemeye Alındı.

Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü gözetimindeki Korkuteli 100. yıl Atatürk stadyumu çimlendirme çalışması havaların yağışlı geçmesiyle beklemeye alındı.

Korkuteli ilçesinde Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü gözetimindeki Korkuteli 100. yıl Atatürk stadyumu çimlendirme çalışması için Korkuteli Kaymakamlığı tarafından ihale edilen ve İhalesi 82 bin YTL ile Çakır İnşaat tarafından yapılan Stadyum çimlendirme çalışması havaların yağışlı geçmesiyle beklemeye alındı.

Yoğun bir çalışma ile büyük mesafeler kat eden çakır inşaat ve Korkuteli Belediyesi havaların normal gitmesiyle 1 haftalık işin kaldığını belirttiler.

Belediye Başkanı Adnan Uğurlu, Antalya, Türkiye'deki birçok ile göre spor sahaları açısından oldukça zengin bir yer. Yani yapımı tamamlanan Kapalı spor salonunun faaliyete geçmesiyle artık Avrupa düzeyindeki basket ve Voleybol maçlarına ev sahipliği yapacak güçteyiz.

Uğurlu, buna karşın bölgemize özellikle yaz aylarında futbol takımlarının kamp için gelmelerini sağlamak için Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ihalesi yapılan saha çimlemesi için Belediye olarak bir takım katkımız olacak. Yapımcı firma hava şartları uygun olduğu süreç içinde 1 haftalık bir çalışmasıyla işini tamamlayacak” dedi.

(AD-SÇ-Y)

16.12.2007 11:33 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title