Haberler

Hasbeyliler İftar Programında Bir Araya Geldi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Hasbeyler köyü sakinleri, düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Hasbeyler köyü sakinleri, düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

Kdz. Ereğli ilçesinde eğitim ve kültür seviyesi en yüksek köylerden biri olan Hasbeyler köyünde iftar programı düzenlendi. İftara Ereğli merkez başta olmak üzere İstanbul, Ankara, Kocaeli gibi değişik illerde yaşayan Hasbeyliler katıldı. Hasbeyler Köyü Yukarı Mahalle'de düzenlenen iftar programına katılanlar yakınları ve köylüleri ile sohbet edip hasret giderdi.

Gecede konuşan Emekli Polis Memuru Hasan Duman birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti. Hasbeyler köyünün Ereğli'de eğitim ve kültür seviyesi en yüksek köylerden birisi olduğunu anlatan Duman, bu tür organizasyonlarla köyün önemli değerlerini bir araya getirmeyi hedeflediklerini söyledi. Birlik ve beraberliğin sağlanması durumunda başarılamayacak, aşılamayacak hiçbir sorunun olmadığını vurgulayan Duman, ülkemizin zor bir süreçten geçtiği bu günlerde bu birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulduğunu anlattı. Duman gecenin hazırlanmasında emeği geçenlere ve davete katılan herkese teşekkür etti.

Akşam Ezanının okunması ile birlikte oruçlarını açan Hasbeyliler, kılınan namazın ardından yemek yiyip çay içti. Mesir macunu ve şerbet ikram edilen davetliler okunan Kur'an-ı Kerim ve yapılan dualarla gönüllerinde pasını sildi. Hasbeyliler teravih namazını da birlikte kıldıktan sonra gecenin ilerleyen saatlerine kadar sohbet etti. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Duman Zonguldak İstanbul Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Sevan Nişanyan kimdir? Sevan Nişanyan kaç yaşında, nereli? Sevan Nişanyan hayatı ve biyografisi! 2024 DGS BAŞVURU TARİHİ VE ÜCRETİ! DGS başvuruları ne zaman, bugün mü? #9997 Hareket Proje halka arz ne zaman? Hareket Proje kaç lot verir? Bim ne zaman açılıyor? Bim marketleri saat kaçta açılıyor, kapanıyor? 2024 Bim çalışma saatleri! İNCİ TANELERİ OYUNCULARI KİM? İnci Taneleri Nehir kimdir, gerçek adı ne? #127916 20 Mayıs okullar tatil mi? 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nın ertesi günü okullar tatil mi olacak? BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ? 10 Mayıs okul açık mı? MEB'den açıklama geldi! Osman Tarık Özçelik kimdir? Halk Tv konuğu Osman Tarık Özçelik kaç yaşında, nereli? Osman Tarık Özçelik biyografisi! Okul müdürünü öldüren öğrenci tutuklandı mı? Okul müdürünü öldüren öğrenci tutuklandı mı kim, yakalandı mı? Öldürülen öğretmen hangi okulda? Öldürülen öğretmen nerede, hangi şehirde? AİLE DESTEK ÖDEMESİ E-DEVLET SORGULA MAYIS 2024! Aile destek ödemesi Mayıs ayı ne zaman yatacak? Aile destek ödemesi tarihleri! Cem Yılmaz sahneyi neden terk etti? Cem Yılmaz gösterisinde neden sinirlendi, ne oldu? GELİNİM MUTFAKTA 10 MAYIS 2024 İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Zeynep hakkında konuşan kişi kim? 10 Mayıs hangi burç? 10 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 10 Mayıs tarihi hangi burç olur? Hailey Bieber hamile mi? Justin ve Hailey Bieber'ın bebekleri mi olacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title