Haberler

Halfeti'de Köy Yolları Asfaltlanıyor

Güncelleme:

Halfeti Kaymakamı Mehmet Keklik, KÖYDES kapsamında yapımları devam eden köy yollarında incelemelerde bulundu.

Çalışmaların genel durumu hakkında bilgi alan Kaymakam Keklik, vatandaşlarla yol yapım çalışmaları ve bunun yanı sıra yapılması gerekenler konusunda bir süre sohbet etti. Erikli-Kantarma arasında yapımı tamamlanan 6,3 km'lik asfaltlama çalışmasını yerinde inceleyen Kaymakam Keklik şunları kaydetti: '' Asfaltlamanın yanı sıra stabilize çalışmalarına da hız kesmeden devam edeceğiz, yapacağımız tüm yollar, asfaltlama öncesinde alt yapı çalışmalarına önem göstererek çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu anlamda kalite öncelikli hedefimiz olacaktır. Böylece yollarımız daha kaliteli olacak ve uzun yıllar halkımıza sıkıntısız bir şekilde hizmet edecektir.''

Yol incelemelerini ardından, Kaymakam Keklik Sırataşlar Köyü'ne hareket ederek yapımı devam eden 8 derslikli ortaokul inşaatında incelemelerde bulundu. Proje üzerinde yapılması gereken birçok şeyi inceleyen Kaymakam Keklik, Sırataşlar Köyü'nde okuyan çocukların, yapımı devam eden okul inşaat çalışmasının bitiminin ardından daha iyi şartlarda eğitim göreceğine vurgu yaparak yeni eğitim-öğretim yılında öğrencilerin yeni sınıflarında derslerini işleyebileceklerini belirtti.

(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Yerel

Mehmet Keklik Halfeti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title