Haberler

Gürkan: "Kirli Oyun Oynayanlar 30 Mart'ta Tasfiye Edilecek"

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana Milletvekili Av. Fatoş Gürkan, Merhum Adnan Menderes ve arkadaşlarına yapılanların bugün Başbakan ve AK Parti hükümetine yapıldığını söyledi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana Milletvekili Av. Fatoş Gürkan, Merhum Adnan Menderes ve arkadaşlarına yapılanların bugün Başbakan ve AK Parti hükümetine yapıldığını söyledi. Gürkan, "Bizler milletimize güveniyoruz. Milletimiz bu oyuna gelmeyerek 30 Mart'ta sandıkta tüm kirli oyunu oynayanları tasfiye edecektir" dedi.

Gürkan seçim gezilerine Feke, Saimbeyli ve Tufanbeyli ilçelerinde sürdürdü.

Gürkan, ziyaret ettiği Feke ilçesinde Belediye Başkan Adayı Cuma İş, Saimbeyli ilçesinde Belediye Başkanı Adayı Mustafa Uyanık, Tufanbeyli ilçesinde Belediye Başkan Adayı Remzi Ergü ve Büyükşehir Adayı Abdullah Torun için vatandaşlardan oy istedi.

30 Mart seçimlerinin önemini ve iktidarın yaptığı icraatları anlatan Gürkan, "Hem büyükşehirde hem de ilçelerde AK Parti'nin kazanmasının Adana'mızın her karışında kalkınma dönemi yaşamasını sağlayacaktır. Sizlerin milletimizin oylarıyla iktidara gelen AK Parti Hükümeti'ni, sandık dışı, demokrasi dışı, milli iradeyi hiçe sayan komplolarla, iftiralarla, yalanlarla ve kirli ittifaklarla düşürmeye çalışılıyorlar. Geçmişimize bakarsak bugün yapılanları daha iyi anlarız" diye konuştu.

Gürkan konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Merhum Adnan Menderes ve arkadaşlarına yapılanların aynısı bugün Başbakanımız ve AK Parti Hükümeti'ne yapılmaktadır. Merhum Adnan Menderes'e '12 Uçak dolusu altınla kaçarken havaalanında yakalandı' iftirasını atanlar bugün aynı kirli oyunu sayın başbakanımız üzerinde oynuyorlar. Bizler milletimize güveniyoruz. Milletimiz bu oyuna gelmeyerek 30 Mart'ta sandıkta tüm kirli oyunu oynayanları tasfiye edecektir. Sizlere iktidarları zamanında yaptıkları, anlatacakları eserleri olmayanlar 11 yıllık iktidarımızda yaptığımız hayallerin ötesinde ki eserleri engellemeye çalıştılar. Ekonomimizi güçlendirerek, çözüm süreci ve demokratik açılımlarla sağladığımız huzur ve istikrardan rahatsız olanlar bugün karşınıza kirli ittifaklar yaparak çıkıyor. Bizler sizlere güveniyoruz Allah'ın izniyle sizler 30 Mart'ta sandıklarda Ak Parti'ye mührü basarak daima millet daima hizmet diyeceksiniz. Atatürkçülük Türkiye'yi muasır medeniyetler seviyesine çıkarmaktır. Milliyetçilik milletine hizmet etmek, eser üretmektir. Bunlara boş laflarla olmaz. 30 Mart'ta milletimiz boş laflara bakmayacak, yapılan hizmetlere bakarak, yaptığımız eserlere sahip çıkacaktır. Adana'mızda daha fazla hizmet alabilmek için mutlaka ilçe belediye başkanı ile birlikte Büyükşehir için de Ak Parti'yle yola devam edelim ve Adana'mızın her karışında kalkınma hamlesi başlatalım."

AK Parti Milletvekili Fatoş Gürkan ilçe merkezlerinde yapılan mitinglerin dışında, esnaf ve köy gezilerinde vatandaşlarla birlikte oldu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adnan Menderes Ak Parti Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title