Haberler

Güneştekin, Başbakanın 'Vizyon' Programına Katıldı

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde "Cumhurbaşkanlığı Vizyon Belgesini'' açıkladı.

Ak Parti Batman İl Başkanı Murat Güneştekin, programın oldukça verimli geçtiğini belirtti.

81 İlin İl Başkanları ve Ak Parti'nin kurmaylarının yanı sıra, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Ak Parti Batman İl Başkanı Murat Güneştekin ile Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Emin Ekmen'de, Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın programına katıldılar.

GÜNEŞTEKİN "VİZYON BELGESİ YENİ BİR ÇAĞIN BAŞLANGICIDIR"

Ak Parti Batman İl Başkanı Murat Güneştekin, katıldığı program hakkında kısa bir değerlendirmede bulundu. Güneştekin "Ak Parti Batman İl Teşkilatı adına sayın Bakanımız, milletvekilimiz ve Emin Ekmen ile programa katılım sağladık. Sayın Cumhurbaşkanımızın açıkladığı 'Türkiye Yolunda Vizyon Belgesi' ile Türkiye'nin önünü açacak, muasır medeniyete ve çağdaş bir ülkeye ulaştıracak atılacak bir çağın başlangıcı olacaktır. Devleti, milletin hizmetkarı yapacak ve insanı esas alan bu vizyon belgesi ile Türkiye dünya ülkeleri için bir emsal olacaktır" dedi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan MURAT GÜNEŞTEKİN Ak Parti Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title